Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak já si s tím tak lámala hlavu, furt jsem přemýšlela nad všema možnýma variantama, dneska tam zkusím znova ze zoufalosti napsat to, co jsem tam cpala včera v noci a najednou to jde?
Někdo ochotný, kdo by mi poradil s 13, 15, 17, 18? předem díky :)
EDIT: Všem moc děkuju!
Je mi jasné, že zas budu mlátit hlavou o stůl, až mi dojde jak to bylo lehké, ale teď prosím nějakou dobrou duši o nápovědu. Děkuji.
Edit: Tímto děkuji svým dnešním nápovědám, jen díky nim to mám.
Snad nejrychleji vyluštěná hádanka. Mrknu a vidim :) A to ani seriál neznám.. Těším se na zítra!
Moc prosím o nápovědu, už si s tím tady lámu hlavu dvě hodiny, zkoušel jsem snad vše. Už začínám chytat nervy, tak mi prosím pomozte, než vybuchnu... :D
EDIT: Tak už to mám, stačila malá nápověda. Je to tak lehké, že se teď stydím, že mi to nedocvaklo.
Když jsem to zkoušela včera a nešlo to, tak jsem naštěstí hned myslela, že jde o chybu v matrixu a netrápila se u toho tak dlouho jako posledně. :-D Dneska lehoučké... :-)
vymenim napovedu z dneška za napovedu zo včerajška :D
Holahej, můžu poprosit o nápovědu k 18. a 19.?
Za hoďku mi jede vlak a já si místo balení vytrhávám vlasy zoufalstvím :D
Edit: Děkuji za nakopnutí, teď si vytrhávám vlasy nad vlastní blbostí :D
Dneska hodně lehký, jedna z těch rychleji vyluštěných pro mě ^^
prosím prosím, je to česky, nebo anglicky?