Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Škoda, že to nefungovalo po půlnoci. Výjimečně bych měla uhádnuto mezi prvníma, protože normálně u počítače o půlnoci nejsem. Stejný seriál zadaný po půlnoci a prý to není správně (byla jsem si jistá, že musí). Tak jsem si lámala hlavu o sto šest. Teď jsem to zkusila znovu a už to jde.
Ale jinak jsou hádanky letos super. Díky všem autorům za skvělou předvánoční zábavu. Už ani nepotřebuju čokoládový adventní kalendář. Tohle je větší závislost než čokoláda :-) Hodiny strávené přemýšlením nad tím správným slovem....
Stále radím, jestli někdo potřebuje. A jestli je potřeba, můžu poradit i ostatní hádanky, nejen dnešek.
mohla bych poprosit o nápovědu na včerejšek ?
můj mozek už to nějak nedává :( díky :)
Jsem v koncích. Poradil by mi někdo? Ráno jsem vyzkoušela asi 10 tipu a nic. Ted už to prý jde, ale porad nic. Bud jsem něco vynechala a nebo jsem už vazné trouba... Diky
Edit: Díky, už to mám. Zase jsem to prekombinovala :)
Ah ten pocit kdyz to dam hned napoprve po par vterinach :-D to sr mi stalo zatim snad jen 3x....
Poradil by dneska nekdo :-) jsem asi poprve v koncich... diky
Tak uz vim, diky :-)
Tak som tu zas a znova kto potrebuje napovedu napíšte dnes konečne môj mozog funguje ako má :-D.
Je tam K - - G čo to je alebo kto to je .
Tak dneska mi to už zase konečně myslí :D