Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Připadám si každý rok s kalendářem blbější a blbější. Tento rok jsem asi dosáhla dna. 7 z 20 je celkem slabota. Je na tom někdo jako já, že mu to tento rok nemyslí?
Kroupenka napsal(a):
Připadám si každý rok s kalendářem blbější a blbější. Tento rok jsem asi dosáhla dna. 7 z 20 je celkem slabota. Je na tom někdo jako já, že mu to tento rok nemyslí?
já to spíš vidím obráceně :D ze začátku to byla slabota a teď to jde docela dobře
Díky všem dobrým duším, které mi pomohly. Mám to, a připadám si jako totální debil :-( . Těším se ale na zítřejší hádanku a jsem zvědavá, jestli mi vyluštění bude zas tak dlouho trvat....
Toldist napsal(a):
Dneska to je uboze primitivní :D RIP těžké hádanky
Fruiko napsal(a):
A 23.12. posílejte děrované zprávy Toldlistovi, protože tuhle hádanku jsme chtěli původně vypustit. Ale když jinak nedáte...
... na autora prvniho prispevku snad nema smysl ani reagovat, ale presto uz mi to neda - spousta prispevku, ktere v prubehu adventniho kalendare napsal byly vetsinou dost nelaskave a negativni, zejmena shazovani kohokoliv, kdo nevi hned reseni nebo by si psal o napovedu, pak vymysly, ze uz ma reseni, kdyz byl problem s nastavenim hadanky a jine kecy, ...
... jestli jsem mela chut nekoho kopnout pod koleno, tak dotycneho
... minuly rok Fruiko uverejnil web, kde se nachazi spousta rebusu a to i festovne tezkych, takze je urcite mozne si mu o nej napsat a na te strance si brousit svuj intelekt, placat se po rameni, jak je dotycny dobry a nedrazdit ostatni
Ahoj prosím vás nemohl by mě někdo nakopnout s 19.? nejsem schopna ji vyřešit =(
Pipa22 napsal(a):
... na autora prvniho prispevku snad nema smysl ani reagovat, ale presto uz mi to neda - spousta prispevku, ktere v prubehu adventniho kalendare napsal byly vetsinou dost nelaskave a negativni, zejmena shazovani kohokoliv, kdo nevi hned reseni nebo by si psal o napovedu, pak vymysly, ze uz ma reseni, kdyz byl problem s nastavenim hadanky a jine kecy, ...
Nevím, jestli je to všechno tak docela přesné, ale vcelku musím souhlasit... Ten dnešní Toldistův výkřik už byl na mě taky moc a Fruika docela obdivuju, že to snáší tak klidně :D (no, on už asi musí mít slušnou hroší kůži po těch letech)
Dnes ľahké :)
Kdybyste někdo potřeboval pomoct s jakýmkoli okýnkem, klidně mi pište do zpráv :D
IrmaVep napsal(a):
Nevím, jestli je to všechno tak docela přesné, ale vcelku musím souhlasit... Ten dnešní Toldistův výkřik už byl na mě taky moc a Fruika docela obdivuju, že to snáší tak klidně :D (no, on už asi musí mít slušnou hroší kůži po těch letech)
To přežiješ :) Nemůžu za to, že si někteří ten internet prostě moc berou :) :) Zase se tu bude řešit co loni, že já jsem ten nejhorší, ale podívejte se na sebe. K čemu tohle forum doopravdy je? K tomu, aby každý psal, jak je to lehký a jaký to má význam hm? Kdybyste chtěli opravdu luštit, na nějaké forum se vykašlete a pak byste si tu aspoň nemuseli brát něco osobně. Takže názor RIP težký hádanky tu psát můžu, protože se to aspon týká kalendáře, nevidím co je na tom špatnýho. Letos jsem narozdíl od lonska pomohl všem, kteří si napsali a nijak jsem se jim nevysmíval, ale to je fuk. Jo jsem nelaskavý a negativní, když to poznáš z textu,ale těm co jsem pomohl nebo semnou kecali, ví opak a pokud má semnou někdo problém má to řešit přes pm a ne veřejně, to moc toho nedokazujete :)
Toldist napsal(a):
To přežiješ :) Nemůžu za to, že si někteří ten internet prostě moc berou :) :) Zase se tu bude řešit co loni, že já jsem ten nejhorší, ale podívejte se na sebe. K čemu tohle forum doopravdy je? K tomu, aby každý psal, jak je to lehký a jaký to má význam hm? Kdybyste chtěli opravdu luštit, na nějaké forum se vykašlete a pak byste si tu aspoň nemuseli brát něco osobně. Takže názor RIP težký hádanky tu psát můžu, protože se to aspon týká kalendáře, nevidím co je na tom špatnýho. Letos jsem narozdíl od lonska pomohl všem, kteří si napsali a nijak jsem se jim nevysmíval, ale to je fuk. Jo jsem nelaskavý a negativní, když to poznáš z textu,ale těm co jsem pomohl nebo semnou kecali, ví opak a pokud má semnou někdo problém má to řešit přes pm a ne veřejně, to moc toho nedokazujete :)
"Nemůžu za to, že si někteří ten internet prostě moc berou " O tom to asi není. Na to, aby se k němu chovali ostatní slušně, má člověk právo i na internetu. A diskuze je od toho, aby sem člověk napsal zda to uhádl, zda mu to šlo rychle, nebo zda mu to dělá problém a třeba si napíše o nápovědu. Na trollení, provokování a zbytečné kritizování to tu opravdu není ;-) Už jen to, že máš potřebu takhle reagovat je prostě zbytečné provokování.
Vykašlala bych se na celou tuhle diskuzi a čekala v klidu na půlnoc vážení... :)