Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
super první pokus :D ale zas mě to hláškovalo " -To slovo- se do vyhledavače nepíše, se hlavou -o to slovo- bouchá"
Takhle mě to baví, když kouknu a vidim :)
Dnes pohoda :)
Tak dneska můžu jít s čistým svědomím spát. Kouknu a vidím, to se mi líbí. :)
Počkala som si po polnoci, kukám kukáám... a vyplytvala som prvý pokus na hovadinu :D ale druhý už bol správny :D
Toldist napsal(a):
Letos jsem narozdíl od lonska pomohl všem, kteří si napsali..... atd.....
všem jo? Když už chceš něco psát tak alespoň nekecej. Tak tu odmítavou zprávu o pomoc s hádankou z tvého profilu mi psal asi někdo cizí vid? Ale chápu že to bylo asi kvůli tomu že jsem si loni dovolila ti pošramotit tvoje ego...
Podľa toho čo čítam vo fóre tak som asi jediná čo to neviem vylúštiť :D Už nad tým sedím pol hodinu a stále ma nič netrklo :D no nevadí možno keď sa na to vyspím pôjde mi to lepšie :D
vevusss napsal(a):
Podľa toho čo čítam vo fóre tak som asi jediná čo to neviem vylúštiť :D Už nad tým sedím pol hodinu a stále ma nič netrklo :D no nevadí možno keď sa na to vyspím pôjde mi to lepšie :D
jsme dvě :D poprvé mi hádanka trvá víc jak půl hodiny :/ pfff
Juchůůůů, zase rychle uhádnuto :D