Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, potřebovala bych poradit s více okýnky, kdyby někdo mohl, tak mi prosím napište do SZ. Dík moc.
Dnes překvapivě lehké, i když seriál neznám. Čekala jsem, že před cílem nás budou dusit. Tak se těším na další dny, uvidíme... :)
zbytočne som to komplikovala že čo to môže byť dnes ale potom mi to došlo už.. naozaj ľahké :D
Prosím o nápovědy, mozek se nedostal přes:
4, 17 a 18 (ještě přes další, ale zkusím mu dát ještě šanci).
Děkuji!!!
Update: Mám, děkuji!
Ahoj, mohl by mě někdo trochu nakopnout k okýnku z 19., to červené G. Díky
EDIT: Tak už mám, bylo to fakt jednoduchý a hledala jsem v tom zbytečné složitosti. Díky Adele za nápovědu.
Hlaska zase raz stoji za to :D
Lill napsal(a):
Hlaska zase raz stoji za to :D
Jo, já mám z hlášky vždycky radost, protože vím, že jdu správnou cestou, ale dnešní je fakt skvělá ;).
dneska dobre a rychle...muzete mi, prosim, nekdo poradit s 19.?
Dneska zase napoprvé :) Seriál neznám, ale hádanka je logická jako ta včerejší a jednoduchá. ;) Mám radost! 8)
Ukázka toho, že nemá cenu čekat do té půlnoci. Včera jsem to vydržela, ale už jsem napůl spala a neměla jsem ani nápad. Podívám se na to teď a bylo to hned jasné, jen jsem musela najít ten seriál, protože ho neznám.