Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dnes to nebolo také ťažké ale rozmýšľala som nad tým asi 10 minút. Nakoniec to bolo to, čo som si myslela na prvýkrát ale vtedy som tam asi urobila preklep a preto mi to nezobralo/nenašlo seriál. Hlavne, že to mám :D
Hádanky z adventného kalendára ma veľmi bavia, škoda, že už ostávajú len 3 :(
Nikolina napsal(a):
Hádanky z adventného kalendára ma veľmi bavia, škoda, že už ostávajú len 3 :(
ještě je tady fórum stejného rázu, které by zase mělo ožít, jakmile AK skončí ;)
jinak k hádance, jak už tady těsně po půlnoci zaznělo, taky jsem nejdřív cpala naprostou blbost a až po té se na to podívala pořádně... :)
Cori napsal(a):
ještě je tady fórum stejného rázu, které by zase mělo ožít, jakmile AK skončí ;)
Tak super, určite sa na to po skončení AK pozriem, díky za tip :)
Pre niekoho lahke pre niekoho tazke ale treba mysliet na to ze ani tvorca tychto hadaniek to nema lahke.klobuk dolu a dakujem.
Mohla bych poprosit nápovědu k okénkům 18 a 19? :) Předem děkuji.
EDIT: Děkuji atlas29 za pomoc. :)
Tak dneska je to můj rekord, seriál neznám, přesto na první pokus...:D
Tak už vím, co vidím, ale nedaří se mi to nějak propojit s ostatními písmenky v hádance :) Poslal by mi někdo nápovědu? :)
Rovněž bych požádal o nápovědu k 18, kromě ní všechno v den odtajnění...
EDIT: Díky
seriál vůbec neznám ale hádanka se dá vyřešit relativně lehce :)
Můžu někoho poprosit o nápovědu, nemůžu přijít na to správné synonymum. Díky moc