Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
druhy pokus. Spokojnost. Dobru noc fanatici, zavislaci....
Vxxx napsal(a):
Tak už to mám. Taky to neznám. Musela jsem maličko hledat. Docela mě zmátlo, že mě klíčové slovo nehodilo do kalendáře :-O
Tebe taky? :D Chvíli mi trvalo, než mi to došlo, ale už to mám a můžu jít v klidu spát :D
Toldist napsal(a):
Je to fakt hezká hádanka, tohle je tak pěkný, až mi to udělalo radost, i když seriál neznám :)
Neleze na tebe chřipka, nebo tak něco? :)
vyriešené na 1. pokus. Platí to, čo včera, pokojne si do 2:00 píšte o nakopnutie, ak by bolo treba.
Vxxx napsal(a):
Tak už to mám. Taky to neznám. Musela jsem maličko hledat. Docela mě zmátlo, že mě klíčové slovo nehodilo do kalendáře :-O
Nápodobne. :D Už som v tom začínal hľadať niečo zložitejšie a pritom to bolo hneď druhé čo mi napadlo :D
Taaak teda hotovo... aj keď najprv som sa zľakol. :D
Vxxx napsal(a):
přesně..taky jsem začala hledat něco jiného, když mě to nehodilo do kalendáře..:D
Dávalo by to super smysl, kdyby to bylo to, co jsem hádala...ale prej je to špatně :D
tak dneska to bylo spíš takové hádání, ikdyž kdybych si nespetla ráno a večer mohla jsem to teoreticky mít na první pokus :D :D :D