Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak už to mám. Taky to neznám. Musela jsem maličko hledat. Docela mě zmátlo, že mě klíčové slovo nehodilo do kalendáře :-O
A můžu jít v klidu spát. :D
dnešní hádanka super, moc se mi líbila...ale už začínám chytat deprézi, že za chvíli bude konec :(
druhy pokus. Spokojnost. Dobru noc fanatici, zavislaci....
Vxxx napsal(a):
Tak už to mám. Taky to neznám. Musela jsem maličko hledat. Docela mě zmátlo, že mě klíčové slovo nehodilo do kalendáře :-O
Tebe taky? :D Chvíli mi trvalo, než mi to došlo, ale už to mám a můžu jít v klidu spát :D
Toldist napsal(a):
Je to fakt hezká hádanka, tohle je tak pěkný, až mi to udělalo radost, i když seriál neznám :)
Neleze na tebe chřipka, nebo tak něco? :)
vyriešené na 1. pokus. Platí to, čo včera, pokojne si do 2:00 píšte o nakopnutie, ak by bolo treba.
Vxxx napsal(a):
Nápodobne. :D Už som v tom začínal hľadať niečo zložitejšie a pritom to bolo hneď druhé čo mi napadlo :D
Taaak teda hotovo... aj keď najprv som sa zľakol. :D