Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ha! Konečně jsem to dala taky :D Pomohly mi tady zmínky na deja-vu.
po otvoreni okienka mi napadlo par serialov ale zial nepresli. Trosku som sa zamyslel a moje asociacie boli spravne len nie dotiahnute tak ako to autor myslel. Tak zase zajtra..xx
Tak to mám... Ale musím říct, že jsem z toho rozpačitá. Jakože to chápu, ale nějak z toho vyluštění ani nemám radost (a zvládla jsem to sama, to né že ne). Napadlo mě to skoro na začátku, ale z pochopitelných důvodů (na rozdíl od ostatních fakt nechci radit) jsem si říkala, že to ono nebude. Plus na to sedí docela dost serošů.. no a ono to bylo ono. Asi 5. pokus a to jsem 3x zkoušela ten stejný seriál pořád dokola, protože jsem si byla jistá, že to je prostě on! :D Nevím nevím. Tahle se mi nelíbí. Už se těším na zítra :)
EDIT: Teda... přišla jsem na to sice sama, ale vlastně kvůli lidem tady. Jste nepoučitelní? Prostě tady nikdo radit nesmí :D Přečtěte si svou reakci, jestli to náhodou nemůže někoho nakopnout... Já sem jdu kouknout, jestli to ostatní trápí taky, nebo jestli jim to přijde lehké a mám v prvních 5 minutách nápovědy jak hrom tady... Pšššt :)
Zase velmi provedena hádanka, předchozí příspěvky byt Vámi bych prosím promazal, takovéto zmínky či nápovědy Vám jinak Fruiko určitě promaže a ještě si ho poštvem proti nám !
A teď hurá koukat na další seriály :3
hodil by mi pls někdo nápovědu, jsem nějaká bezradná :(
EDIT: máám to :)
tak mi to nedalo a napotřetí je to tam.. ale napadaly mě teda jiné seriály než tento
Prosím o malou nápovědu, potřebuju trochu postrčit správným směrem.