Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Šla jsem na to od začátku dobře, ale zkoušela jsem špatnou podobu prvního slova.
Škoda, že už bude konec. :-(
Proboha, nešlo to, protože jsem za přídavné jméno dával příponu.
Prosím o nápovědu.
EDIT: Hotovo nakonec bez nápovědy, hlavně že jsem tam něco podobnýho pořád cpala. Dalo zabrat.
Fruiko napsal(a):
Jedna.
Jééé no jo :/ Fruko, musíš nám to kazit a připomínat? :D Já jsem vždycky zklamaná, když si 24.12 přečtu něco ve stylu "Hezké Vánoce" ... :D
Tak dneska na druhý pokus, protože první slovo jsem zadala trošku jinak. I tak ale do dvou minut hrotové. :) Těším se na zítřek
taky poprosím o nápovědu, po včerejším podnikovém večírku to asi dnes nedám:)
Koukala jsem na to po pulnoci, a nic, koukam na to rano, a nic. Projde kolem manzel a streli presne nazev serialu, dalsi duvod proc je nejlepsi chlap na svete :-)
To je tedy docela těžký seriál, na druhou stranu je hezké, že mě to tentokrát při hledání neodstřelilo zpátky k hádance. :-)
Teď musím vyrazit na předvánoční nákupy, ale tak od půl jedné do tří budu připojená, kdyby někdo potřeboval tou dobou nápovědu, ať napíše.
Paráda zas to bolo na prvý pokus zatiaľ mám 53 pokusov z 22 AK to je slušné. 22.) okienko ako zvyčajne popíš čo vidíš a napíš, kto by chcel pomôcť z hoci ktorou hádankou z AK kľudne napíšte rád pošlem nápovedu ale nebude to ľahké.