Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dnes opět velmi lehoučké. :)
Jéééj, toto bolo doteraz najľahšie.
Teším sa na ďalšie hádanky. Obávam sa, že budú ťažšie.
po hodine som uhádla úplnou náhodou. Velmi skryte, ani teraz moc nechapem prečo to je tak :D
Vxxx napsal(a):
Tak to mám... Ale musím říct, že jsem z toho rozpačitá. Jakože to chápu, ale nějak z toho vyluštění ani nemám radost (a zvládla jsem to sama, to né že ne). Napadlo mě to skoro na začátku, ale z pochopitelných důvodů (na rozdíl od ostatních fakt nechci radit) jsem si říkala, že to ono nebude. Plus na to sedí docela dost serošů.. no a ono to bylo ono. Asi 5. pokus a to jsem 3x zkoušela ten stejný seriál pořád dokola, protože jsem si byla jistá, že to je prostě on! :D Nevím nevím. Tahle se mi nelíbí. Už se těším na zítra :)
Mám z toho úplně stejný pocit...:/ :D
Lidi, vyspěte se na to, žádat o nápovědu po hodince a kousek je jako vzdát se už před bojem. Ráno je moudřejší večera. :) V tomhle případě noci.
dnes opäť brnkačka
Hotovo! Ale aj včera aj dnes som uhádla hlavné slovo v prvej sekunde, ale potom mi dlho trvalo kým som to správne poskladala :D
Tak další okénko hotové :D
Konečně něco jednoduchého :D