Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
no to som nečakala, že to dám hneď na prvý pokus :D... a škoda, že už je zas tak rýchlo po adventnom kalendári :(
iPatt napsal(a):
Ty jo, tak jsem na to přišla... Ale, a za to se stydím, vůbec to nechápu. :D Mohla by mi prosím nějaká dobrá duše vysvětlit tuto hádanku do zpráv? Díky. :)
Máš to tam
Tak mám to, ale ani neviem ako. Seriál nepoznám, napriek tomu pri vyhľadávaní som ho mala už otvorený asi ako prvý seriál, ale nehodilo ma to na kalendár! a tak som si myslela, že to ten seriál nebude.
Keď už som skúsila skoro všetko vhodné, tak som ešte skúsila vpísať aj tento a zrazu je to vraj správne.
Tak dnes zase jednoduché. Těším se na příští rok. Letos mi jako jediná dala zabrat jen ta s tím zrcadlem. Chtělo by to trochu přitvrdit.
Tak nakonec uhádnuto až na xtý pokus.a zase jsem si to musel zkomplikovat a přitom je snadné. :D
Dneska jedna z těch lehčích.
Jinak moc díky za hádankářské zpříjemnění předvánočních dní. :)
Tak teda dnes na druhý pokus, ale při otevření, jsem myslela, že to v životě nedám :D
Tak toto mi dalo nejvíc zabrat. A musí říct, že tam postrádám malinko logiku. Lépe řečeno "popiš co vidíš" moc nefunguje. Škoda že je to poslední. Tak zase za rok :)
děkuji curlingovi za nakopnutí, zda mířím správným směrem.
Tenhle kalendář je suprovej, škoda, že je 1x za rok.
Díky lidičkám, co mě radili za nápovědy. Děkuji za krásných 23 dní.
Tak po chvilce přemýšlení mám :) Díky moc za krásné zpestření čekání na Vánoce :)