Warning: Undefined array key "off_add" in /home/html/fruiko.savana-hosting.cz/public_html/gama/funkce/hlavicka.php on line 185

Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2015

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Merenwen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
23. 12. 2015 / 00:22:24 (před 8 roky)
off

no to som nečakala, že to dám hneď na prvý pokus :D... a škoda, že už je zas tak rýchlo po adventnom kalendári :(

curling
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
23. 12. 2015 / 00:23:50 (před 8 roky)
off
iPatt napsal(a):

Ty jo, tak jsem na to přišla... Ale, a za to se stydím, vůbec to nechápu. :D Mohla by mi prosím nějaká dobrá duše vysvětlit tuto hádanku do zpráv? Díky. :)

Máš to tam

curling
darebnica
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
23. 12. 2015 / 00:25:26 (před 8 roky)
off

Tak mám to, ale ani neviem ako. Seriál nepoznám, napriek tomu pri vyhľadávaní som ho mala už otvorený asi ako prvý seriál, ale nehodilo ma to na kalendár! a tak som si myslela, že to ten seriál nebude.
Keď už som skúsila skoro všetko vhodné, tak som ešte skúsila vpísať aj tento a zrazu je to vraj správne.

Množstvo a kvalita materiálu vyhuleného nemá priamy vplyv na kvalitu článku a následne ani na kvalitu a množstvo zhulených diskutérov a ich príspevkov.
Spouter
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
23. 12. 2015 / 00:26:04 (před 8 roky)
off

Tak dnes zase jednoduché. Těším se na příští rok. Letos mi jako jediná dala zabrat jen ta s tím zrcadlem. Chtělo by to trochu přitvrdit.

Karel Štencl
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
23. 12. 2015 / 00:27:40 (před 8 roky)
off

Tak nakonec uhádnuto až na xtý pokus.a zase jsem si to musel zkomplikovat a přitom je snadné. :D

kareen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
23. 12. 2015 / 00:28:41 (před 8 roky)
off

Dneska jedna z těch lehčích.
Jinak moc díky za hádankářské zpříjemnění předvánočních dní. :)

Lufinesha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
23. 12. 2015 / 00:31:36 (před 8 roky)
off

Tak teda dnes na druhý pokus, ale při otevření, jsem myslela, že to v životě nedám :D

Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
23. 12. 2015 / 00:32:58 (před 8 roky)
off

Tak toto mi dalo nejvíc zabrat. A musí říct, že tam postrádám malinko logiku. Lépe řečeno "popiš co vidíš" moc nefunguje. Škoda že je to poslední. Tak zase za rok :)

Vxxx
Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
23. 12. 2015 / 00:34:21 (před 8 roky)
off

děkuji curlingovi za nakopnutí, zda mířím správným směrem.

Tenhle kalendář je suprovej, škoda, že je 1x za rok.

Díky lidičkám, co mě radili za nápovědy. Děkuji za krásných 23 dní.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Gladstone
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
23. 12. 2015 / 00:35:22 (před 8 roky)
off

Tak po chvilce přemýšlení mám :) Díky moc za krásné zpestření čekání na Vánoce :)