Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Haleluja, je to tam i bez nápovědy. :D
Super hádanky, škoda, že už je konec. Tak (snad) zase za rok. :)
tazsia ale na druhy pokus s fajockou
Byl to opět hezký rok... s několika návrhy na zajímavé seriály. Díky! :D
Vxxx napsal(a):
Tak toto mi dalo nejvíc zabrat. A musí říct, že tam postrádám malinko logiku. Lépe řečeno "popiš co vidíš" moc nefunguje. Škoda že je to poslední. Tak zase za rok :)
práveže podľa mňa je to logické a platí, popíš čo vidíš...jedine, že si to musíš správne usporiadať :D
Tak na druhý pokus! Ale mám strašnou radost, že jsem na to přišla sama!:) Jindy jsem žadonila poměrně dost o nápovědy, tak jsem to teď pěkně zakončila:D Moc děkuji tvůrcům za skvělý kalendář a všem přeji Veselé Vánoce
Co se týče mě, tak mě zatím napadá akorát tak tetris a takový seriál teda neznám :D.
Wow no tak toto som mala okamžite .. :D doslova som popísala čo tam je dala do vyhľadávača a HOTOVO :D
Ďakujem všetkým čo mi radili a samozrejme aj tvorcom kanledára za spríjemnenie čakania na Vianoce :)
Všetkým Vám prajem krásne sviatky. ;-) <<<=
prosim o nápovědu k okýnku 22, děkuji
Tak celý spodný riadok vždy do pár minút. Celkovo som mala problém iba so 4 okienkami, ale vždy som uhádla v prvý deň. Tento ročník sa mi zdal výrazne ľahší, ale pobavil veľmi, takže zaň pekne ďakujem a som zvedavá na zajtra :)
No nic, já děkuji Fruikovi a Biskinovi za další kalendář a těším se u zítřejšího sčítání pokusů. :)
Good night Vietnam:)