Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
dnes jsem za celou dobu uplně mimo :D a to jsem myslel že dám bez nápovědy celý kalendář :D
Tak já se tedy také přidávám a děkuji za kalendář jeho tvůrcům, zároveň je moc, moc prosím, aby s námi byli trpělivý a příští rok nám opět zkrátili čekání na Ježíška. Děkuji ještě jednou a všem přeji Veselé Vánoce, bohatého Ježíška, poklidně prožité svátky a šťastný Nový rok.
Dneska mi to trvalo až moc dlouho na to, jak je to jednoduché :D
Skvělý kalendář, děkuji tvůrcům a těším se na příští rok :)
Tak zakončeno hezky, hned hotovo. Krásně logické. Letos poprvé a příští rok se vrátím. Dle komentářů jsem pochopila že dnes bylo poslední hádání. Tak děkuji, moc mě to bavilo, být něco podobného denně , myslím že by mi to vydrželo. Díky taky všem co mi kolikrát poradily.
Tak tetris to nebyl :D. Díky curlingovi za nakopnutí ;). Bez něj bych to asi neposkládala ani na Nový rok :D.
Tak poslední hádanka uhodnutá, dnes poprvé s menší nápovědou :D ale i tak jedna nápověda za celý kalendář je pěkné score :D Tady se připojuji k ostatním a děkuju tvůrcům za tento skvělý kalendář. Jen díky němu mi těch 23 dní uběhlo jak voda. :)
Tákkk hotovo. :) Toto som mal ako prvé... len som si nebol istý... no potom som skúsil. :)
andromache napsal(a):
Tak tetris to nebyl :D. Díky curlingovi za nakopnutí ;). Bez něj bych to asi neposkládala ani na Nový rok :D.
Rádo se stalo :)
Tak s trochou štěstí hotovo :) letos jsem se hoodně polepšila oproti předchozím rokům. Díky za skvělý kalendář a těším se na příští rok.
Yes, je to tam a ani nevím jak, nějak mi to blesklo v hlavě, zkusila jsem to a ono to bylo dobře.
Na to, že to byl můj první kalendář? Musím se poplácat po rameni, že jsem vše zvládla sama. :)
Nezbývá nic jiného než poděkovat autorům a těšit se na příští rok. :)