Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Díky všem, kdo se na letošním kalendáři podíleli, byl skvělý jako vždycky! :) Jenom mě trochu mrzí, že jsem poprvé žádal o nápovědu, ale bylo to jen jednou, tak to nějak zvládnu snad. :D
takbud jsem tak dobrej ze i kdyz ten serial neznam tak jsem to dal napoprve anebo ...... sem uz tak vycepovanej a vytrenovanej z predchozich let,,,,,,ze jen a jen muzu tvurcum dekovat za .................. tuto kazdorocni adventni demonickou hustokruteprisaznou naloz potechy pro dusi:-)
Juchý ... napoprvé, super. Škoda jen, že zítra už to končí. Byla to zábava :)
Vyriešené :) Na to, že to bol môj úplne prvý ročník AK som zo sebou spokojná. Až na jedno okienko, s ktorým mi poradil priateľ, som na všetko prišla sama a to som si na začiatku myslela, že budem rada, ak uhádnem aspoň 1-2 okienka.
Moc ďakujem tvorcom za skvelý darček k Vianociam.
Prajem všetkým krásne Vianoce :)
Tak jsem se nad tím ještě jednou zamyslel, prošel pár seriálů, zjistil, že ze můj tip existuje a bylo hotovo, na první pokus :)
Děkuji za krásný kalendář, mohl by bývat častěji :)
Seriál sice neznám, ale nějakým způsobem se mi to podařilo napoprvé. Jako ostatní mě mrzí, že to tak rychle uteklo a kalendář nám už končí. Díky moc za něj :o)
Prosím o nápovědu k 21 a 22
tak dneska krásně napoprvé a hned po otevření očí :D asi to i stihnu do práce :D jinak všem přeji krásné vánoce a děkuji za nápovědy... tvůrcům kalendáře přeji ať se příští rok kalendář zas tak povede jako letos :D
Fruiko to není ta těžká hádanka viď? :) Jestli ne, rád bych viděl tu těžkou, byl jsem na ní hodně zvědavý, jestli bych ji vyřešil. Jinak dobrá práce s kalendářem i hádankama. Už potřetí jsme měli tu čest luštit a já za to moc děkuji, škoda, že to není celý rok :(