Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
tak dnes vyluštěno hned, loňské roky dost pomáhají :-) škoda že už je konec klidně bych si ho hned dala znovu
Uff tak mám i dnešní hádanku, zase po spoustě zoufalých pokusů a až po vyluštění mi došlo, proč to tak je. Dneska mozek moc nepracuje.
Autorům děkuju za krásné hádanky a přeju krásné a klidné vánoce.
Tak dnes mi to nejde nejak som sa zapiekol a tie tečka ma dostali zišla ni sa mi nápoveda aby som sa ubral správnym smerom Vopred Vďaka .
Reedit:Tak to mám a je zaujímave že to bol druhý seriál čo som dával ráno a ten mi ukázalo ako nesprávny a teraz nie ??
dnes musím povedať že zase ľahké :) škoda že je už koniec :) hádanky boli vážne super :)
Tak poslední hádanka trochu potrápila, ale nakonec byla rozlousknuta.
Takže díky tvůrcům za perfektní kalendář. Bez něj by ten advent byl o dost chudší. :-)
atlas29 napsal(a):
Tak dnes mi to nejde nejak som sa zapiekol a tie tečka ma dostali zišla ni sa mi nápoveda aby som sa ubral správnym smerom Vopred Vďaka .
popis co vidis :D
Poradí mi někdo pvosííím
Juchuuu, ráno pomohlo :-D
Díky moc za parádní kalendář :) Už se těším na závěrečné shrnutí a příští rok :-)
Jen si myslím, že dnešní řešení není gramaticky správně :-D
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):
Poradí mi někdo pvosííím
:D, je to fakt k zasmani, ale popis, co vidis - vzhledem k tvym vcerejsim prispevkum mi to prijde usmevne