Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
atlas29 napsal(a):
Tak som to konečne dokončil.Tak to čo vidíš popíš sedí aj tu kto by chcel napovedu kľudne mi napíšte .
Dík... nějak mě to tvoje "Popiš, co vidíš" rozsvítilo žárovku v hlavě :cD
:D pěkné přesná hádanka. Seriál ale neznám. :)
Tak dneska to byla hodně zvláštní hádanka na závěr :-) Každopádně nějak nemůžu uvěřit, že už je konec a další hádanky přijdou zase za rok. Ten prosinec neskutečně rychle utíká... :-) Díky moc za zpříjemnění předvánočního času!
Napsala jsem si o nápovědu a hned mi to došlo :-D
Některé hádanky lehounké, některé mi daly skoro celý den (to byla produktivita v práci). Děkuju všem tvůrcům i těm, co mi poradili.
Zdravím všechny, našel by se zde někdo hodný, kdo by mi zkusil napovědět k těmto dnům?:
13.
17.
18.
19?
Dekuju předem hrozné moc, asi na to jdu špatně... :/
Edit: Obrovské DÍK za nápovědy! Mam to! Na neco bych bez nakopnuti asi nepřišla...
Nakopněte mě prosím někdo do zpráv...
Nejlépe do zadní části těla a třeba už na to pak přijdu :-D
Dneska zase super, třetí ročník mám za sebou, to není možný, že to tak letí, já si pamatuju jak včera, kdy jsem zadávala Mr. Beana jako první políčko :))
Také prosím o nápovědu k dnešku, díky :-)
Dneska mi pomohl tatínek, který mě navedl správným směrem (sice tipoval úplně jiný seriál, ale aspoň mě trklo, jak se na to dívat). Hezká hádanka.