Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Toldist napsal(a):
Dala by mi nějaká dobrá duše nějakou nápovědu? Já prostě jen vidím písmena v kruhu :D Seriál mě nenapadl :D
Přemýšlej, do dalšího okénka času dost a na nápovědy je celkem brzy, ne?
Já teda myslím, že na začátek je to zatím lehké, takové na rozjezd, pravý hardcore čekám až později. :-D
Toldist napsal(a):
Dala by mi nějaká dobrá duše nějakou nápovědu? Já prostě jen vidím písmena v kruhu :D Seriál mě nenapadl :D
to jsme na tom uplne stejne :D
Výborně, to zas budu vstávat dřív a nebudu muset utíkat za autobusem. :D První byla lehká, těším se na zabijáky jako ELKOLAK. :D
Krása! Uhádnuto na první pokus po deseti vteřinách koukání... Už se těším na další kola a děkuju tvůrcům, že i letos se můžem každý den tetelit radostí! :-D
YES! zatím lehké uvidíme jak to bude pokračovat :)
Sice s pomocí Googlu (za to si mám chuť omlátit hlavu o zeď :D), ale mám to! Vážně nechápu, jak mě to nemohlo trknout, vždyť je to naprosto jasné! :D
Konečně rok čekání je u konce a jsem rád že me schopnosti ještě nezrezly a těším se na další.