Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Syrestesia napsal(a):
že je to zase zde velmi oblíbený Big Train. :-)
Jjj, ten jsem tam napsal jako první, až poté jsem začal přemýšlet a napsal tam správný název...
lillygrace napsal(a):
PS. Ale ta poslední hádanka byla zákeřná!
Ironie? :D
Tahle právě ani ne, byly tu jiné, které mi daly zabrat víc.
Prostě popiš co vidíš. :)
Ahoj všem, jsem trochu zmatená ale ještě jedno políčko zbývá ne? Že každý píše že se těší za rok, to mi nejde do hlavy.
Dnes do tří sekund, paráda. Musím říct, že letos mě to opravdu potrápilo a kolikrát jsem se bez nápovědy vůbec nehnula z místa, ale bylo to super a moc se těším na finále a příští rok. :)
anuletil napsal(a):
Ahoj všem, jsem trochu zmatená ale ještě jedno políčko zbývá ne? Že každý píše že se těší za rok, to mi nejde do hlavy.
Lebo 24 je prekvapenie a nie hádanka.
Tak dnes mi pomohl Google, kupodivu vyhledávání v obrázcích místo textového vyhledávače.
Děkuji za hádanky, letos se mi zdály některé lehčí, ale je to asi spíše o tom, co komu sedne a jaké zná seriály.
atlas29 napsal(a):
Inač je zaujímave že mi ten seriál nebralo prvý krát ako správnu odpoveď.
Dost těžko. Všechny špatné letos logujeme a máš tam zajímavé věci, ale tu správnou ne.
atlas29 napsal(a):
Lebo 24 je prekvapenie a nie hádanka.
To znamená co? :D
migilko napsal(a):
To znamená co? :D
... zitra uvidis, co je tim mysleno - jakmile otevres 24. :-)