Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ahoj, už jsem si tu dnes psal jednou o nápovědu, ale nikdo nenapověděl a stále jsem na to dnes nepřišel, tak prosím poraďte :)
Moc prosím o nějakou nápovědu k dnešnímu okénku :)
Kdybyste kdokoli potřeboval pomoct s jakoukoli hádankou, klidně mi pište do zpráv :D
Můj první adventní kalendář,sice jsem na některá okýnka potřebovala víc než jednu nápovědu, ale i tak se mi to líbilo. :)
Tímto ještě jednou děkuji všem nápovědám :)
Dneska po dlouhé době budu prosit o nápovědu, jelikož se od toho nemůžu nějak odrazit :) byl by někdo tak hodný?
edit: děkuji, hotovo :)
Dnes mi to teda trvalo :) a aj keď som to zadala na prvý krát dobre stále som si myslela že toto to nebude :) je to super vymyslené :) stačí len popísať čo vidím :D ak niekto potrebuje poradiť napíšte :)
Tak ten dnešek mi dal dost zabrat. Díky nápovědě - fakt moc dík Hannie - to ale mám. Jen je mi líto, že už končíme, a budu čekat zas celý rok, abych pak mohla mlátit hlavou do klávesnice se slovy - "já jsem tak blbá :-D " . Tímto děkuju tvůrcům za naprosto geniální adventní kalendář, po kterém se zásadně nepřibírá!