Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Už jsem chtěla prosit o nápovědu, nakonec jsem se k výsledku dostala.
Tak ja to vzdávam a prosím o nápovedu. :( točím sa niekde v bludnom kruhu :(
EDIT: ďakujem vám všetkým za rady :) to malé nakopnutie mi pomohlo aj keď ma mrzí, že sa mi to nepodarilo vylúštiť, ale išla som na to dobre.
Ďakujem veľmi pekne za kalendár po minulom roku môžem zhodnotiť, že mi to išlo lepšie alebo žeby hádanky boli ľakšie? :) no ešte raz ďakujem :) a krásne seriálové Vianoce prajem :)
Poprosila bych o nápovědu ..:) jsem už bezradná
Prosím prosím, nájde sa dobra duša ktorá mi pošle napovedu k včerajšku aj k dnešku?
poradím dnešní výměnou za 17, která mě fakt nejde.
úprava:Díky všem za pomoc
Dnes super, presne opäť doslova sedí na "popíš čo vidíš" :)
akurát nenávidím hádanie cez mobil, lebo tam mi nevyskakujú skoro žiadne seriály nech napíšem čokoľvek a potom si myslím že je to zle a že nič také ani neexistuje ako seriál, a keď prídem na PC tak už to predošlé nezadávam :D ale ono bolo dobre to čo som zadávala! :D
Super, všetko na 1. pokus...už sa teším na budúci rok :)
Také bych chtěl tvůrcům poděkovat za skvělý kalendář. Letos to bylo o něco malinko snažší než ty předešlé, nebo to bylo tím, že už máme něco za sebou a víme jak nad tím přemýšlet? :) Ale i tak, super zábava :) A obdiv těm, kteří to vymýšlí a realizují!
Přeji všem krásné svátky a za rok u kalendáře opět potrápíme mozková závity, teda doufám! :)
Může mě dobrá duše nasměrovat správným směrem k dnešní hádance?
Já prostě vidím jen deset Teček...