Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
dneska naslepo a za 5 vteřin i když seriál vůbec neznám... :D
Prosím o pomoc s dnešní hádankou, asi se na to dívám špatně :/
Poprosím o nápovědu k 17. okénku. děkuju
Edit: vyřešeno
pomôžem so všetkým stačí napísať :D
Nemám tušení ... Stydím se, ale potřebuji nakopnout k včerejší i dnešní hádance... Díky
EDIT: Už to mám, díky. PS: Není problém s našeptávačem? O.o protože dnešní hádanku jsem zkoušela najít přesně tak, jak je to správně, ale nic mi to nenašlo, takže jsem zkoušela milion jiných možností..
Hotovo :) Ale teda bez nápovedy by som to nedala :D :D ten pocit, keď na to idete dobre, a dávate to v zlom poradí :D :D Ale nepoznám ten seriál, absolútne. Ani som o ňom nepočula ešte.
A tiež chcem poďakovať za skvelý adventný kalendár a už teraz sa teším na ďalší :) <3
tak teď asi nejlehčí hádanka, nebo mám už tak nastartovaný mozek, že už to jde hladce. Moc děkuji tvůrcům za krásné hádanky a příští rok se těším na další hádání.
Tak po celým dni v práci mi to už nemyslí, prosim o nějakou nápovědu k dnešní hádance, děkuju :)
Edit: tak po nápovědě úspěšně vyřešeno, ještě jednou děkuju :)
Kdyby se tu našel někdo kdo by mě nakopnul s okénky 10,11,13,14,17,18,21 a 22,
byla bych mu vděčná.Asi jsem natvrdlá :D
Dnes opět super,stačilo pár minutek...