Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
79 pokusů, ale tak jsem spokojená, že mám všechno vyluštěno :)
23 pokusov, yes :) Prajem všetkým Veselé Vianoce.
Tak a je to tu...moc jsem se bavila s letosnim adventnim kalendarem...i kdyz byl lehci nez ty predchozi dva roky...takze vsem preji Stastne a vesele vanoce
Děkuju tvůrcům za neskutečně geniální zpestření adventu :) Bylo to super, a jelikož vím, co všechno obnáší vymýšlet nějakou hru apod. upřímně vám říkám, že si vás neskutečně za vaši práci vážím a ještě jednou posílám milion díků ;) Jste skvělí! :)
Jinak všem přeju krásné Vánoce a veselé hupsnutí do nového roku. 8-)
Joooo a 58 pokusů :D Měla bych na sobě začít pracovat :D
Tak už nezbývá než popřát Šťastné a Veselé Vánoce všem a hlavně poděkovat za skvělé hádanky (23 pokusů) :)
Pěkný svátky všem, děkuji za občasnou spolupráci:) tvůrcům děkuji za věnovaný čas hádankám a snad příští rok se tu sejdem znova.:)
:O rovných 100 pokusov :D škoda že je koniec , už teraz sa teším na ďalší rok , šťastné a veselé všetkým :)
43 pokusů. Hloupá, hloupá holka :D Nechápu, jak má vyjít seriál z toho dnešního? Já to teda už viděla, takže odpovědi znám všechny a nevím, co to má společného se seriálem :D
Pěkných 39 pokusů, to není zlé. :-) Jinak všem přeji veselé a klidné Vánoce! :-)
A samozřejmě tvůrcům kalendáře patří obrovský dík, že nám ten advent již potřetí tak pěkně zpestřili! :-)