Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Šťastné a veselé :) a ďakujem za skvelé hádanky už sa teším o rok :)
23 pokusů
Adventní kalendář je něco na co se těším celej rok, a ono to tak rychle uteče :(
Nezbývá nic než popřát Veselé Vánoce a Šťastný Nový rok 2016. A, to aby jsme se zde zase v plném počtu sešli :-)
Jinak 60 pokusů jsem potřebovala, což je dost.
Tak na tento advent jsem konečně nepotřebovala žádnou nápovědu, i když někdy jsem měla málo k tomu o ní požádat. Děkuji moc za tento kalendář (všem co se na něm podíleli) , velmi to zpříjemní čas než nastane ten dnešní štědrý den :) Doufám, že do budoucích let budou další adventy a že se v nich zlepším než na 46 pokusů :D ¨
Jinak všem přeji Veselé Vánoce
42 pokusi, z toho asi 5 vcera, to jde :-)
Moc moc dekuji za bajecny Adventni kalendar a vsem za napovedy!
A preji stastne a vesele!
Přeji všem krásné vánoce a šťastný nový rok. Děkuji tvůrcům za tuto úžasnou hru. Už minulý rok jsem si ji užívala. Mám celkem 34 pokusů a vím, že těch 11 navíc jsem nasbírala jen na dvou políčkách. Takže jsem spokojená.
Ještě jednou krásné a požehnané vánoce
Krásných 36 pokusů. :)
U toho dnešního jsem pochopila, co se po mně chce, ale na některé jsem zatím krátká. Ještě zkusím popřemýšlet. :)
Moc diky za nejen adventni kalendar, ale veskerou peci a starani o web po cele roky :D. Dnesni serial je vyzva, uff.
Dnešní rébus je opět super :)