Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
A nepřechvalte se s pokusama..kdyby se počítaly i ty pokusy, kdy nastaly chyby v kalendáři, tak by to číslo bylo dost rozdílné. :D
Áha, tak už ten dnešek chápu a stačili první dvě okýnka a je jasné, o jaký seriál jde :D To je hezký :) Můj zamilovaný :)
tak letos 33 pokusů :) a dnešní poslední rébus lehučký :D :D
Ahoj,
kalendář byl super, děkuju tvůrcům za zpestření adventu a už se těším za rok na další. :)
K té dnešní hádance bych se chtěla zeptat, jestli náhodou u 14ky nemá být Ň - 1.
Hezké Vánoce všem! :-)
Dnešní rébus je nejlepší jinak!!!!
TonicDope napsal(a):
A nepřechvalte se s pokusama..kdyby se počítaly i ty pokusy, kdy nastaly chyby v kalendáři, tak by to číslo bylo dost rozdílné. :D
:) Souhlasím, s nima by to bylo spíš 135, než 35.
Dnešní hromadný rébus byl milý bonus, čekala jsem jen pozdrav, a místo toho jsem si mohla ještě zaluštit.
Díky tvůrcům. Už aby byly zase Vánoce. :)
Dandie napsal(a):
Ahoj,
kalendář byl super, děkuju tvůrcům za zpestření adventu a už se těším za rok na další. :)
K té dnešní hádance bych se chtěla zeptat, jestli náhodou u 14ky nemá být Ň - 1.
Hezké Vánoce všem! :-)
taky si myslím že by tam mělo být mínus :)
Dandie napsal(a):
Taky myslím, že je tam chyba.
Nebo jde možná o záměrné matení nepřítele. :)
Chvíli mi to trvalo, ale zvládla jsem i dnešní poslední nebodovanou. :)
... přeji všem krásné vánoce a šťastný nový rok... a děkuji "postrkovačům", jejichž zásluhou je počet mých pokusů tvořen pouze dvěma šťastnými čísly...:-)