Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Díky za letošní kalendář i za ten super rébus na konec. Chvíli trvalo, než jsem zjistila jak na něj, ale mám ho. Škoda že to končí.
Na to každodenní luštění jsem si zvykla. :)
Děkuji za letošní kalendář..23 pokusů..;) a dnešní je taky super..:D těším se na příští advent..škoda, že to je až za rok.
tak dobré, už mám i tu dnešní :)
Poradí mi prosím někdo se včerejší hádankou? Podívala jsem se na ní až teď a fakt už nemám kapacitu to vymyslet, ale zároveň chci mít komplet všechny hádanky :D díky!
Díky za další skvělý kalendář :) a dnešní seriál je výborný a hádanka je ještě lepší ;)
Ďakujem za Adventný kalendár 2015, opäť som si precvičila svoje logické myslenie, niektoré hádanky mi napadli v sekunde, nad niektorými som musela rozmýšľať dlhšie a zase niektoré úplne ľahké som riešila prehnane komplikovaným spôsobom. No každopádne to bola zábava a príjemné spestrenie čakania na Vianoce :) Teším sa, čo vymyslíte budúci rok. Prajem vám všetkým Šťastné a Veselé Vianoce !!! :)
Renusska napsal(a):
Díky za další skvělý kalendář :) a dnešní seriál je výborný a hádanka je ještě lepší ;)
Dneska není žádný seriál to jsou jenom pořekadla :)
PS: To už je vlastně konec, ahaa... :(
:D
Děkuju všem kdo za to můžou, bylo to fajn.. ;) :)
Děkuji tvůrcum Kalendáře za zpříjemné odpočitávaní Štědrého Dne.
Dnešní hádanka je asi nad mé síly,kdyby nekdo chtěl poradit tak to budu brát jako krásny dáreček :)Tak tedy všem chci popřát Štasné a Veselé Vánoce
Děkuji též za krásné luštění, kde se občas zavařily mozkové závity, ale s úspěchem :-), též přeji krásné vánoční svátky a plno seriálových nadšenců.