Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Děkuji tvůrcům za úžasný adventní kalendář,rádcům za rady a nakopnutí a hlavně všem krásné vánoční svátky :)
Díky moc za celý kalendář, bylo to krásné. Zase ten čas do Vánoc hrozně rychle utekl. Na potřetí už jsem ani nepotřebovala tolik radit, ale i tak za rady moc děkuji. Dneska už fakt neluštím, na tuhle hádanku nemám odvahu...;)
Šťastné a veselé Vánoce vám všem!
Děkuji tvůrcům za kalendář. Sice jsem to nedala,ale bylo to příjemné odpočítávání 24 dní do Vánoc :-)
Krásné svátky všem !
Super kalendář, překvapilo mě, jak moc jsem se u toho bavila. Přeji všem Šťastné a Veselé :)
migilko napsal(a):
Dneska není žádný seriál to jsou jenom pořekadla :)
PS: To už je vlastně konec, ahaa... :(
:D
Děkuju všem kdo za to můžou, bylo to fajn.. ;) :)
Dneska je taky seriál ;)
Díky všem za skvělý kalendář a za dnešní vtipnou hádanku. Chvilku mi to dalo, ale už mám hotovo :)
Všem přeji krásné Vánoce a spoustu štěstí, lásky, zdraví a pozitivní energie v novém roce :)
Tak dneska jsem si taky zalustil a serial mi vysel, ale nektery policka jsem si musel domyslet :)
Ještě jednou díky za letošní kalendář, i za bonusovou "hádanku" z TMOU :-)) Krásné Vánoce všem! :-)
Kytka napsal(a):
není jsou tam 2 s a po tom druhém je k :)
Jééé no jo. To je matoucí :D