Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dneska to šlo konečně bez nervů. :)
Jinak 70 pokusů, to není žádná sláva, ale karmu jsem si zkazila hlavně na tom zrcátku.
Ďakujem zasa raz za skvelý adventný kalendár. Pobavilo, potrápilo. :) Každopádne paráda.
A všetkým prajem Šťastné a Veselé Vianoce.
Myslela jsem, že mě nic nepřekvapí, ale 24 okénko mě dostalo. Děkuji za něj tvůrcům a smekám a ukláním se.
Mockrát děkuji za letošní kalendář. Hlavně za 11 políčko. :D Takové nervy jsem ještě u kalendáře nechytla. Přeji všem krásný Štědrý den!
Přidávám se k děkujícím....Kalendář byl opět super. Přeji všem krásné Vánoce :-)
Lidičky, užijte si nááádherné Vánoce! A moc děkuji zdejšímu vedení za super kalendář.
Děkuju tvůrcům za naprosto úžasný adventvní kalendář, který mě sice stál neskutečně nervů, ale taky mě strašně bavil. Těším se na příští rok a vám všem na SerialZone přeju hezké svátky a nabušený rok 2016! :-D
Velké díky tvůrcům kalendáře :-) opravdu jsem si luštění užila
K vyřešení hádanek bylo potřeba 29 a bohužel 3 nápovědy, takže na příští rok si dávám předsevzetí vše na první pokus a ani jedna nápověda :-)
Díky nedávnému cestování v Tyrolsku už mi totálně vycvaknul mozek. Nějaká dobrá duše na radu ke dnům 18, 19, 22 a 23?
Jinak se přidávám a přeju Veselé Vánoce, spoustu zdraví a suprových seriálů do roku 2016