Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahojky, mohl by mi prosím někdo napsat řešení dnů 20, 21, 22 a 23?.-) Pěkně prosím.
Všem přeji příjemné prožití vánočních svátku a šťastný nejen Nový rok .-)
mohl by mi někdo pomoci s posledními 3 okýnky? (21,22,23) děkuju :)
A všem přeji šťastné a veselé Vánoce ;)
Vzhľadom k tomu, že som tento rok lúštila po prvý krát, potrebovala som i xxx pokusov :). Snáď budúci rok to bude o niečo lepšie.
Ďakujem nielen tvorcom za adventný kalendár, ale i "rádcom" za malinké nápovedy.
Všetkým prajem krásne Vianoce .... :)
Díky za další parádní advent. Bylo to - teď už tradičně - skvělé zpestření při čekání na Ježíška ;) Díky Fruiko & Biskine!!!
Moc děkuju tvůrcům adventního kalendáře za úžasné zpestření čekání na Vánoce ;) Jste skvělí!
Dekuji za letosni kalendar, byla to parada :-D
PS: 62 pokusu :-(
Děkuji za hádanky v letošním kalendáři. :)
Veselé Vánoce :)
Ahoj všichni, našel by se někdo kdo by mně byl ochotný napsat jak se jemnuje seriál z 15.12. Tenhle seriál se stal mojí letošní nemesis, už od 15. se na ten název snažím dojít, ale ani s nápovědama jsem na to nedošel :(
Posledné okienko nesklamalo a už mám aj tajničku (no porekadlo č.5 a č.12 stále neviem). Šťastné a veselé sviatky všetkým :)
Děkuji tvůrcům za kalendář...je to takový malý adrenalin :-) pokusy se chlubit nebudu, některé jsem měla na poprvé, ale některé...škoda mluvit.
Krásné a pohodové Vánoce všem serialzoňákům...:-)
PS: škoda, že už netuším, jak jsem na tom byla s pokusy loni...jsem hlava děravá...Dá se to nějak zjistit?