Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2015

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
24. 12. 2015 / 20:16:18 (před 8 roky)
off

díky za úžasný kalendář:)

For crying out loud!
hele.na
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
24. 12. 2015 / 20:33:25 (před 8 roky)
off

Děkuji za letošní kalendář... poslední okénko vyluštěno a už se těším na další rok. Přeji všem šťastné a veselé Vánoce :)

Corisan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
24. 12. 2015 / 21:37:51 (před 8 roky)
off

říkala jsem si, že celý AK dám bez nápověd, ale poslední políčko teda vůbec nechápu :D nakopne mě někdo do zpráv? díky :)

IN THE MIDDLE OF MY BACKSWING?!
Saiko-chan
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
24. 12. 2015 / 22:02:48 (před 8 roky)
off

Letošní adventní kalendář byl opravdu úžasný - děkuji moc tvůrcům a už teď se těším na příští rok :) Dnešní hádanka byla taky moc povedená, sice nemám vyluštěná všechna okénka, ale seriál mi vyšel :) Veselé Vánoce všem :)

Empty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
25. 12. 2015 / 00:19:22 (před 8 roky)
off

Může mi někdo říct, na co tu čekám?

Editováno: 6x | Naposledy: 25. 12. 2015 / 00:23:26
0ndr4
25. 12. 2015 / 09:32:54 (před 8 roky)
off

Včera jsem se k tomu nedostal, tak bych chtěl poděkovat s drobným zpožděním. Moc děkuju tvůrcům za úžasný kalendář, který mi už třetí rok zpříjemnil a zkrátil čekání na Vánoce. U některých hádanek jsem se pěkně zapotil, některé jsem měl uhodnuté během pár vteřin, ale všechny byly geniálně vymyšlené a smekám pomyslný klobouk před Fruikem a Biskinem. Ještě jednou díky a doufám, že příští rok si tady opět potrápím mozek ;-)
Málem bych zapomněl... Veselé Vánoce všem ! :-)

koczi.ok
Redaktor | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
25. 12. 2015 / 10:10:37 (před 8 roky)
off

Zdravím, mohl by mi prosím někdo poradit s osmičkou? Všechno ostatní jsem dal vcelku bez potíží, ale ta osmička mi neříká vůbec nic. Díky ;)

koczi.ok
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
25. 12. 2015 / 10:25:38 (před 8 roky)
off

Taktéž se připojuji s díky za skvěle zpracovaný adventní kalendář a přeji hezké svátky a všem, kteří se podílejí na tvorbě serialzone načerpání dalších sil :)

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Fazulina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
25. 12. 2015 / 11:57:09 (před 8 roky)
off

Letos můj první kalendář, na zmínku o něm sem narazila kupodivu na eMiminu a jsem nadšená, hned mě to chytlo. Tu stědrodenní hádanku z TMOU jsem dala hned, je suprová, ke spokojenosti mi však chybí řešení z 23.12, neporadí mi někdo?

Díky moc tvůrcům kalendáře a všem krásné svátky.

teraxa
25. 12. 2015 / 12:14:37 (před 8 roky)
off

Musím tu poděkovat, za parádní adventní kalendář. Těšila jsem se, protože se tu od listopadu vedla bouřlivá diskuze a já byla zvědavá.
Moc se to povedlo, pobavila jsem se, občas musela hlavou mlátit do zdi, ale hlavně si to užila.
Takže velké díky a už teď se tu těším na další rok!

Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.