Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
díky za úžasný kalendář:)
Děkuji za letošní kalendář... poslední okénko vyluštěno a už se těším na další rok. Přeji všem šťastné a veselé Vánoce :)
říkala jsem si, že celý AK dám bez nápověd, ale poslední políčko teda vůbec nechápu :D nakopne mě někdo do zpráv? díky :)
Letošní adventní kalendář byl opravdu úžasný - děkuji moc tvůrcům a už teď se těším na příští rok :) Dnešní hádanka byla taky moc povedená, sice nemám vyluštěná všechna okénka, ale seriál mi vyšel :) Veselé Vánoce všem :)
Může mi někdo říct, na co tu čekám?
Včera jsem se k tomu nedostal, tak bych chtěl poděkovat s drobným zpožděním. Moc děkuju tvůrcům za úžasný kalendář, který mi už třetí rok zpříjemnil a zkrátil čekání na Vánoce. U některých hádanek jsem se pěkně zapotil, některé jsem měl uhodnuté během pár vteřin, ale všechny byly geniálně vymyšlené a smekám pomyslný klobouk před Fruikem a Biskinem. Ještě jednou díky a doufám, že příští rok si tady opět potrápím mozek ;-)
Málem bych zapomněl... Veselé Vánoce všem ! :-)
Zdravím, mohl by mi prosím někdo poradit s osmičkou? Všechno ostatní jsem dal vcelku bez potíží, ale ta osmička mi neříká vůbec nic. Díky ;)
Taktéž se připojuji s díky za skvěle zpracovaný adventní kalendář a přeji hezké svátky a všem, kteří se podílejí na tvorbě serialzone načerpání dalších sil :)
Letos můj první kalendář, na zmínku o něm sem narazila kupodivu na eMiminu a jsem nadšená, hned mě to chytlo. Tu stědrodenní hádanku z TMOU jsem dala hned, je suprová, ke spokojenosti mi však chybí řešení z 23.12, neporadí mi někdo?
Díky moc tvůrcům kalendáře a všem krásné svátky.
Musím tu poděkovat, za parádní adventní kalendář. Těšila jsem se, protože se tu od listopadu vedla bouřlivá diskuze a já byla zvědavá.
Moc se to povedlo, pobavila jsem se, občas musela hlavou mlátit do zdi, ale hlavně si to užila.
Takže velké díky a už teď se tu těším na další rok!