Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mohl by mi prosim jeste nekdo napsat co bylo za serial 21. a 23. nejak sem to nestihl vykoumat a rad bych uzavrel letosni rok (ikdyz teda neslavne) :/
Děkuji za letošní adventní kalendář a doufám, že za rok zas. :)
Petaxis napsal(a):
Může mi někdo vysvětlit, co za seriál je 24.? :D
Pripájam sa, tiež by som to rada vedela. Zatiaľ v tom vidím len porekadlá a príslovia. Prosím ak to niekto vie, nech mi napíše do správy.
Aldyska napsal(a):
Pripájam sa, tiež by som to rada vedela. Zatiaľ v tom vidím len porekadlá a príslovia. Prosím ak to niekto vie, nech mi napíše do správy.
Však jsou to pořekadla. A každé má další instrukce (E+1 např.) a podle toho pak pořekadlo=písmeno a dohromady to dá název seriálu.
Kolikokoli napsal(a):
Však jsou to pořekadla. A každé má další instrukce (E+1 např.) a podle toho pak pořekadlo=písmeno a dohromady to dá název seriálu.
Jak jako e+1?
Petaxis napsal(a):
Jak jako e+1?
1. písmeno za E. Nebo H-2, tj 2. písmeno před H.
tak to ukážu na prvním, však tím se nic nezkazí.
tam je přísloví: MLUVITI STŘÍBRO, MLČETI ZLATO.
a je tam E-1. -1, tedy o jedno písmeno vlevo vedle E je co v daném přísloví? Č.
tedy seriál začíná na písmeno Č.
BuBBleS napsal(a):
tak to ukážu na prvním, však tím se nic nezkazí.
tam je přísloví: MLUVITI STŘÍBRO, MLČETI ZLATO.
a je tam E-1. -1, tedy o jedno písmeno vlevo vedle E je co v daném přísloví? Č.
tedy seriál začíná na písmeno Č.
Len pre nás slovákov je toto náročnejšia hádanka, keďže u nás sa povie: HOVORIŤ STRIEBRO, MLČAŤ ZLATO. V slove "mlčať" nemáme písmeno E, ale máme ho v slove "striebro" a na základe toho je to mätúce :(