Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
asi sem úplně divnej, ale dneska teda netuším, asi sem se někde seknul. Může do mě někdo jemně kopnout ? :)
Tak dneska fakt netuším, už jsem zkusil snad 10 tipů a nic. Může mě prosím někdo nakopnout?
Dneska super! Bylo to během pár minut. Jestli někdo chce nakopnout, klidně piště do zpráv ;)
Tak jsem dnes vyřešila první dvě hádanky a docela to šlo.. Ale z třetí jsem zatim teda úplně mimo. A že víte po přečtení příspěvků tady? Já teda ne :D No budu dál přemýšlet..
Tak opět paráda, super. Chvilku mi to trvalo, ale dala jsem to. Seriál tedy neznám.
Poradíte mi někdo prosím ? :)
Dnes mi to oproti předešlým dnům dalo nějakou práci, ale po chvíli hraní s písmenky mi to došlo... a když jsem pak viděla, co to je za seriál, tak jsem byla pobavená :) Jen tak dál!
Nesnáším ten našeptávač, nesnáším, nesnáším :D Slovo do 10 sekund, ale on ten seriál prostě neukázal! :D
Nevím, co každý vidí na radě "Popiš, co vidíš." Vůbec, ale vůbec mi to nepomáhá. Když popíšu, co vidím, vycházejí mi ještě větší nesmysly než když střílím názvy od boku. Ani v loňském roce mi taková rada nebyla pranic užitečná. Pomohlo mi to maximálně ve 3 případech z 12. Ostatní jsem vydedukoval nějak selským rozumem, anebo náhodou trefil do názvu seriálu.
ONDRA