Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dneska teda fakt netuším. Vyzkoušela jsem snad všechno.. Můžete mi někdo hodit do zprávy malou nápovědu? :)
Sniperondra napsal(a):
Nevím, co každý vidí na radě "Popiš, co vidíš." Vůbec, ale vůbec mi to nepomáhá. Když popíšu, co vidím, vycházejí mi ještě větší nesmysly než když střílím názvy od boku. Ani v loňském roce mi taková rada nebyla pranic užitečná. Pomohlo mi to maximálně ve 3 případech z 12. Ostatní jsem vydedukoval nějak selským rozumem, anebo náhodou trefil do názvu seriálu.
ONDRA
No ona je to debilní rada, protože to je princip těch hádanek, takže je to asi stejná pomoc, jako kdyby ti napsali, že to je rébus. A když je člověk už zoufalý, chce to stihnout ten den a už je půlnoc blízko, načež dostane tuhle radu, tak je to pak vyloženě na facku :D.
Tak už to taky mám :) ale bez nápovědy bych to nezvládla...
Taky prosím o nápovědu :)
Přidávám se s prosbou, prostě nevím, nevím, nevím :) Héééélp! Děkuji :)
Update: Mám bez nápovědy, ale seriál neznám :)
Ježiš lidi, přemýšlejte trochu. Není ani poledne a už tu žebráte o nápovědy ...
Ono by to aj bylo jednoduché, kdybych ten seroš znala, že :D sice se s tím trápím, ale přijdou mi letos nějaké lehké, až začnou ty těžší to bude teprv masakr:)))
adush napsal(a):
Ono by to aj bylo jednoduché, kdybych ten seroš znala, že :D sice se s tím trápím, ale přijdou mi letos nějaké lehké, až začnou ty těžší to bude teprv masakr:)))
Aby to platilo univerzálně, tak bychom tu museli celých 23 dní střídat jen GOT a BBT.