Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Luteka napsal(a):
Ježiš lidi, přemýšlejte trochu. Není ani poledne a už tu žebráte o nápovědy ...
Vzhledem k tomu, že jsem vyzkoušela asi tak milion variací na téma kapky a déšť je mi jedno, že je teprve poledne :P.
Takže by se prosím šiklo aspoň to, jestli mám pátrat v českých nebo anglických názvech...
Fruiko napsal(a):
Aby to platilo univerzálně, tak bychom tu museli celých 23 dní střídat jen GOT a BBT.
Jo tak to by opravdu nebyla taková zábava navíc já jsem ráda člověk si aspoň rozšíří obzory :-)
Též prosím o nákop.
Tak nakonec uhodnuto (ale bez nápovědy bych to nedala, páč nic takového neznám a ani by mě to nenapadlo) a teď se můžu jít věnovat něčemu méně náročnému.. Třeba překladu ze svahilštiny nebo řešení fyzikálních rovnic o pěti neznámých :D.
Tak zatím pohodička.
Léto mi to vůbec nejde :(. Můžu poprosit o radu? Zkusila jsem snad všechno. :(
Dneska se teda nějak nechytám, včera jo, ale dneska nic :-D
Tak je to dneska opravdu lehké :-)
andromache napsal(a):
Vzhledem k tomu, že jsem vyzkoušela asi tak milion variací na téma kapky a déšť je mi jedno, že je teprve poledne :P.
Takže by se prosím šiklo aspoň to, jestli mám pátrat v českých nebo anglických názvech...
V anglických.
Fruiko napsal(a):
V anglických.
Díky ;). Ono asi moc seriálů s deštěm v českých názvech taky nebude :D.