Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak vyluštěno. Pro mě dnes zatím nejjednodušší, i když seriál vůbec neznám a ani jsem o něm nikdy neslyšla :)
Můžu poprosit o malé nakopnutí? jsem úplně mimo :D pořád si myslim, že to je ten jeden serial ale není ! :D díky
Tak já jsem z toho opět bezradná. Může mi někdo poradit, taky jsem pořád utopená ve vodě a ještě k tomu přejetá vlakem. Tak se dál asi nehnu.
Edit: Díky za nápovědy, než mi to docvaklo. Ale zatím mi nejvíc logická přišla ta první, minulé neznám, tak nemůžu srovnávat ;-)
Můžu poprosit o menší nakopnutí. Vůbec nevím, z jakého konce to vzít, už jsem vyzkoušela snad všechno
Prosím nápovědu na dnešek, vůbec se nechytám, vyzkoušel jsem už tunu variací, ale nějak v tom plavu :D
Tak dneska jsem naprosto bezradná. Už jsem zkoušela snad všechno. Nějaká hodná duše, co by mě nakopla?
No dnes to akosi nedám :( Môžem poprosiť o nápovedu? Díky moc!
První dvě hádanky v pohodě, ale dneska to nějak nedávám, čumím na to od rána, i jsem si poposedla a nic, nakopněte mě prosím někdo.
Může mě taky někdo postrčit? Tápu už od sedmi ráno...
EDIT: už konečně hotovo :D
Prosím o malou nápovědu