Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko teď jsem zlanařil pár lidí, ať si zkusí hádat taky, poslal jsem i starší hádanky.. a prej je to až moc lehký, hlavně prej 2014. :D
litllewitch napsal(a):
Tak povedlo se uhodnout. A teď jdu přemýšlet, proč ten obrázek vypadá tak, jak vypadá :D.
Taky tak, taky tak :D Na druhej pokus ok, ale nevím proč :D
juhuu taky mám, hádejte, přemýšlejte, dneska nic těžkého :)
Super, je to tady. Na začátek příjemně jednoduché, snad to tak bude i zítra, to nebudu mít moc času.
asi jsem úplný idiot, ale ještě mi to nedocvaklo :D ...to bude tím, že jsem nemocná :D :D
Dneska něco lehčího na rozjezd :-)
Nechci nějak hateovat, nakonec jsem to tipnul. Ale logiku v tom moc nevidím, za mě jedna z těch horších. Jsem zvědavý na Fruikovou myšlenku.
harmonica napsal(a):
Nechci nějak hateovat, nakonec jsem to tipnul. Ale logiku v tom moc nevidím, za mě jedna z těch horších. Jsem zvědavý na Fruikovou myšlenku.
Nevím co je na tom nelogického. Když se nad tím pořádně zamyslíš, tak ti ten význam dojde.
harmonica napsal(a):
Nevim, co ti na tom prijde nelogicke, protoze hadanka je zadana zpusobem: " Kouknu a vidim." A jednoznacne patri do kategorie velmi jednoduche.
harmonica napsal(a):
Já to tam taky naprosto logicky vidím :)