Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
Biskin kreslí dle mého zadání. Je to v článku napsaný. Protože já kreslit neumím. Maximálně tak domeček jednou čarou.
Aha aha tak promiň, ja som si myslel že to sú jeho výmysli :D
Super, uhodnuto. Když se člověk trochu zamyslí, musí to dát :)
harmonica napsal(a):
Nechci nějak hateovat, nakonec jsem to tipnul. Ale logiku v tom moc nevidím, za mě jedna z těch horších. Jsem zvědavý na Fruikovou myšlenku.
univerzální pravidlo "popiš, co vidíš"... zkus to, jestli tam fakt nakonec nebude uplně přesně ten název seriálu;)
Tak u mňa zatiaľ samá voda :D Asi si dám nejaký životabudič.
Tak "uhodnuto", ale díky asi vtípku, že při vyhledávání konkrétního klíčového slova v seriálech, to člověka hodí do adventního kalendáře s odkazem, ať začne přemýšlet, tak jsem se zamyslel a šel vyhledávat to klíčový slovo na jinej web o seriálech. Pak už to vskutku snadné bylo.
moc díky za další kalendář :) skvělé zpříjemnění dnů..
jinak dneska v pohodě, i když to chvilku trvalo.. :)
Na kalendár som sa už tešila, díky zaň! :) Ale mám taký problém, že keď tam začnem písať odpoveď, neukáže sa mi taký ten zoznam seriálov s tými písmenkami. Prosím, je problém u mňa? Skúšala som 2 prehliadače a nič :/
Toldist napsal(a):
Dala by mi nějaká dobrá duše nějakou nápovědu? Já prostě jen vidím písmena v kruhu :D Seriál mě nenapadl :D
Vítej v klubu... :(
Tony-Z: tipnul jsem to stejně. :-)
ragelly: tomu se nedivím :)
Zbytek prosím aby se zbytečně nevyjadřovali k nesouhlasným přespěvkům. Je to jen můj názor nikomu ho necpu, tak tu zbytečně "necpěte" ty své.
heh, mám to... ;) ale seroš znám jen z doslechu - neviděla jsem....