Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
h.potomova napsal(a):
Teda ale že to trvalo, než mi to došlo!!! :D
Tak to jsme dvě :D Už jsi vážně připadám, jak Geňa, když hádá Seznamku, Párty nebo Blázny :D
Dnes úžasně udělané :D jsem rád že jsem dal i čtvrtý den bez nápovědy :D Dnes se mi to zdá lehči jak 2 předchozí hádanky :D
No. Chvíli to trvalo, ale vlastně je to super :D Jen. Můžete mi někdo do pošty napsat, jak se člověk k tomu má dopátrat? Nechci se moc ptát očividně, abych nenapovídala. Samozřejmě to z toho jde úplně krásně poznat, ale nerozumím jedné části :) Prosím někdo do pošty :)
Jsem naprostý idiot. Nemusíte psát :D Opravdu skvěle vymyšleno :)
Tak jooo, dnes hotovo a může se jít spát :3
Ježiši já jsem tak šťastná, že jsem na to přišla a můžu jít spát :)
Včera som sa mýlila, keď som písala, že to bolo najľahšie. Dnes to bolo ešte ľahšie. Prvýkrát som to dala na prvýkrát. Zatiaľ všetko bez nápovedy.
(No čo. Pochválim sa. Nik iný to za mňa neurobí:) )
mozek mi stávkuje... koukam na to od půlnoci a pořád nic.. mohl by mi napovědět do zpráv?
Dobře, všechny komplementy v názvu chápu, ale kdyby do toho někdo jó hodně rejpal (a že já mám po napsání desetistránkové seminárky přesně tuhle náladu), tak to není zcela správně :D Ale je to jen takový nepodstatný detail, protože mi už hrabe, jak jsem musela všecko do detailu rozebírat :D