Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konečne po predošlých 3 hádankách som na to prišla sama a ešte aj na prvý raz *-* ... kto by chcel poradiť kludne píšte :)
Můžu poprosit o malou nápovědu do zprávy? Ne moc, ale stačilo by mi, jestli anglicky nebo česky. Nevím, z jakého konce to vzít :)
Tak tento aj sledujem, aj ma napadol hned na prvy pohlad, ale aj tak som musel 20minut spekulovat a hladat zadrhel, ktory tam samozrejme nebol :)
Tak dnes naprosto geniální :D Zkoušela jsem nejprve něco jiného, ale po minutce mě to trklo. Bravo :)
jarkn napsal(a):
No necela minuta. Je to vlastne skladacka :)
to jsou všechny :D
Asi bych na to sama nepřišla (podařilo se mi do s pomocí jednoho profilu...), jelikož seriál sama nesleduji, ani se o něj nezajímám. Ale hádanka je zpracovaná kvalitně, a kdyby mě nenapadlo hledat odpověď takhle, přemýšlím až do příštích Vánoc. :D
Skláňam sa :D dnes skvelo vymyslené ;) stále som jedno slovo pchala v inej jeho podobe a potom že prečo mi to nevychádza :D