Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dnes velmi jednoduché ;) a skvěle vymyšleno
ešte že ten seriál poznám :-D
Fajn, zvladnute.... serial absolutne nepoznam, takze trosku tazsie pre mna dneska...
Každé ráno otevřu a na první pohled si říkám: "a jéje, dnes už to bude oříšek". Nakonec vždy vyluštím do 5 minut :D dnes mi to na první kouknutí přišlo nejtěžší a nakonec to bylo snad nejlehčí... že bych tomu už začínala přicházet na kloub ?! :D
Tak už to také mám, jen mi trvalo si uvědomit jak na to mám koukat. Zkoušela jsem z toho poskládat samé blbosti, než mě napadlo zkusit to jednoduché a očividné :D
Dnes opravdu nejlehčí, konečně seriál co mám ráda :-)
Tak seriál neznám, ale přišlo mi to dost logické. Opět zádano na první pokus. Když to srovnám s loňským rokem. Tak uvidíme co tvůrci ještě vymyslí. Ale opět musím říct, že je to dobře vymyšlené. Klasický rébus. A kdo rébus luští, tak to pro něj musí být brnkačka.
Dneska mi to na rozdíl od prvních tří trvalo o něco déle, ale vymyšlené je to moc hezky. :)
Tak dneska na poprvé ☺
Po včerejším nezdaru,bez nápovědy bych to nedala. Tak dnes hezky logické a na první kouknutí a první pokus.