Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Uf, hrozně mi pomohlo, že po zadání klíčového slova do vyhledávání mě to hodilo do kalendáře. Pak jsem se mohl chytnout a šlo to lehce. A konečně v tom vidím logiku! :D
Petanimal22 napsal(a):
Na kalendár som sa už tešila, díky zaň! :) Ale mám taký problém, že keď tam začnem písať odpoveď, neukáže sa mi taký ten zoznam seriálov s tými písmenkami. Prosím, je problém u mňa? Skúšala som 2 prehliadače a nič :/
Musíš napsat i začátek posledního slova. :) (Pokud je seriál víceslovný :)
když tak čtu některé příspěvky tak.. Všem doporučuji si přečíst první příspěvěk diskuse od Fruika !
migilko napsal(a):
Ďakujem :) No, toto bude ťažké :D
Jupííííí, uhádnuto! Mě to tak baví! :D Byla jsem tu už po půlnoci, kdyby náhodou... nemohla jsem se dočkat :)
Tak nakoniec to bolo ľahšie, než som si myslela, stačilo sa opäť naladiť na štýl logiky minulých ročníkov kalendára :) Teším sa na zajtra :)
konečne to mam aj ja... spomenul som si na styl minulych hadaniek a bolo to uz jednoduche potom :) a zmysel to jednoznacne dava
OMG, proč v tom vždycky hledám složitosti. Jen na ten první pokus se mi to asi nikdy nepovede :D
migilko napsal(a):
Blbost. Letos jen napovídač napovídá až od 5 písmen. Hlavně kvůli výkonu.
vyhledání klíčového slova mě až napodruhé nakoplo, ale konečně mi to docvaklo :D Děkuji za dnešní hádanku a předem za těch zbylých 22 :)