Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2015

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Ejva
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
4. 12. 2015 / 07:44:09 (před 8 roky)
off

Help me! Prvé tri boli malina ale toto mi absolútne nič nehovorí... asi ešte spím :)

marketka012
Dlouholetý uživatel | Cool level: 26 | Ally McBealová
4. 12. 2015 / 07:47:46 (před 8 roky)
off

Vždy v tom hledám složitosti a úplně zbytečně :D

kaka.cs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
4. 12. 2015 / 07:49:32 (před 8 roky)
off

Po chvíli přemýšlení hotovo. Hledala jsem v tom zbytečné složitosti a nakonec to bylo primitivní.

markus48
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
4. 12. 2015 / 07:51:37 (před 8 roky)
off

dnes na prvy sup

Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
4. 12. 2015 / 08:02:07 (před 8 roky)
off

Fantastická hádanka dnes. :) Veľmi ma potešila, hoci seriál nesledujem, podľa názvu poznám. Ale hlavne sa mi páči ako je skvelo spracovaná. Je mi jasné, že takéto ľahké to nebude stále, no tieto druhy hádaniek si fakt užívam. :) Dnes teda na prvýkrát.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Editováno: 1x | Naposledy: 4. 12. 2015 / 08:02:37
Moloch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
4. 12. 2015 / 08:04:34 (před 8 roky)
off

Dneska trošku naštvaný :D, jsem nad tím přemýšlel zbytecne půl hodiny, seriál me hned napadl, ale po zadání mi ho to nevzalo. A až po půl hodine mě napadlo ho zkusit zadat znovu. Ale jinak dneska nádherna hádanka děkuji.

Editováno: 1x | Naposledy: 4. 12. 2015 / 08:08:23
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
4. 12. 2015 / 08:05:25 (před 8 roky)
off

Dnes moc pěkně zpracovaná hádanka. V první chvíli jsem se vyděsil, ale pak to sepnulo během pár sekund. :-)

Martysek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
4. 12. 2015 / 08:05:38 (před 8 roky)
off

Mám to, ale až na druhý pokus tedy. Moc hezky udělaná hádanka.

Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
4. 12. 2015 / 08:06:35 (před 8 roky)
off
anuletil napsal(a):

Tak seriál neznám, ale přišlo mi to dost logické. Opět zádano na první pokus. Když to srovnám s loňským rokem. Tak uvidíme co tvůrci ještě vymyslí. Ale opět musím říct, že je to dobře vymyšlené. Klasický rébus. A kdo rébus luští, tak to pro něj musí být brnkačka.

Ja sa obávam, že už čoskoro pritvrdia, na začiatok nám asi vždy nechávajú čas na rozbeh. Časom však bude pribúdať žiadostí o nápovedu. Minulý rok sa mi marí, že tu bolo pri jednej hádanke viac prosieb o nápovedu, než tých, čo sa chválili že to už majú. Podobného dňa tento rok sa desím už vopred.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
BeautifulN
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
4. 12. 2015 / 08:29:21 (před 8 roky)
off

Dnes na první pokus, ale se včerejší si jdu zase lámat hlavu, páč jsem úplně mimo :D