Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Help me! Prvé tri boli malina ale toto mi absolútne nič nehovorí... asi ešte spím :)
Po chvíli přemýšlení hotovo. Hledala jsem v tom zbytečné složitosti a nakonec to bylo primitivní.
dnes na prvy sup
Fantastická hádanka dnes. :) Veľmi ma potešila, hoci seriál nesledujem, podľa názvu poznám. Ale hlavne sa mi páči ako je skvelo spracovaná. Je mi jasné, že takéto ľahké to nebude stále, no tieto druhy hádaniek si fakt užívam. :) Dnes teda na prvýkrát.
Dneska trošku naštvaný :D, jsem nad tím přemýšlel zbytecne půl hodiny, seriál me hned napadl, ale po zadání mi ho to nevzalo. A až po půl hodine mě napadlo ho zkusit zadat znovu. Ale jinak dneska nádherna hádanka děkuji.
Dnes moc pěkně zpracovaná hádanka. V první chvíli jsem se vyděsil, ale pak to sepnulo během pár sekund. :-)
Mám to, ale až na druhý pokus tedy. Moc hezky udělaná hádanka.
anuletil napsal(a):
Tak seriál neznám, ale přišlo mi to dost logické. Opět zádano na první pokus. Když to srovnám s loňským rokem. Tak uvidíme co tvůrci ještě vymyslí. Ale opět musím říct, že je to dobře vymyšlené. Klasický rébus. A kdo rébus luští, tak to pro něj musí být brnkačka.
Ja sa obávam, že už čoskoro pritvrdia, na začiatok nám asi vždy nechávajú čas na rozbeh. Časom však bude pribúdať žiadostí o nápovedu. Minulý rok sa mi marí, že tu bolo pri jednej hádanke viac prosieb o nápovedu, než tých, čo sa chválili že to už majú. Podobného dňa tento rok sa desím už vopred.