Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Sem takhle při pátku asi už úplně vyšťavený ale nic mě v práci nenapadá pošle někdo do zpráv nějakou nápovědu prosím
Tak myslela jsem, že mám tu hlášku ve stylu jsi na dobré cestě a ono ne.. Prý klíčová myšlenka leží někde jinde. No jdu si ještě trápit mozek, vždyť do večera času dost ;-)
Tak dnešní hádanka byla parádní. Zatím mi dnešek zabral nejmíň času, snad už se do toho zase dostávám :-D
tak už to mám taky vyřešeno :)
Ja viem, že mám ešte 12 hodín, ale všetky predošlé hádanky som mala do 10 min. a teraz už od 8 hod. rána neviem a nemôžem normálne žiť, pretože nad tým stále premýšľam :D Takže prosím, Fruiko, prosím malú nápovedu.
Mám, díky :)
Kopněte mě někdo prosím, stačí mi malý nasměrování. :)
Tak dneska opět rychlovka... těším se na zítřejší hádanku :)
ze začátku jsem byla úplně bezradná... zkoušela všechny možné i nemožné kombinace, pak mě nějakým zázrakem osvítilo a teď se mlátím do hlavy, jak jednoduchá ta hádanka je a že mi to nedošlo hned... :D
Prosím vás, šrotuje mi to od 5 od rána, nemůže mě někdo postrčit?
Tak už to mám, děkuju za pomoc. Opět geniální.
Můžete mi prosím poradit