Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Můžu poprosit o nápovědu k včerejšímu seriálu? Trápím se s tím celý den :D
Děkuji všem napovídajícím, a mlatim se do hlavy že mi to nesecvaklo, obzvlášť když ten seriál znám.
Nějakým zázrakem jsem to dneska uhodla. Ale sama nevím jak :D Nějak v tom nevidím tu logiku..Mohl by mi to někdo prosím vysvětlit do zprávy? :)
Edit. Není třeba, už mi to došlo :D Je to geniální! :D
Můžu poprosit někoho o nápovědu? Už jsem asi vyčerpala všechny své možnosti :)))
EDIT: dekuji, mam to! A ze to trvalo dneska :D Napadlo me to celkem brzy, ale jeste rychleji jsem to zavrhla, nejak jsem to tam cele nevidela... nepremyslela jsem asi dost :D
Tak dneska mě ten správný seriál napadl jako první,ale po zaváhání jsem zkoušel úplně něco jiného a po nějaké chvíli jsem to zkusil a pak jsem kroutil hlavou,že jsem to nezadal hned.Skvělá hádanka. :)
Mohla bych poprosit o malou nápovědu? Jsem bezradná.
Konečně mi to došlo. Jsem na sebe naštvaná,že mě to nenapadlo hned :)
Kdo by chtěl poradit, ať si napíše zprávu :)
Budu tady tak 20 minut. Jinak dnes opravdu strašně jednoduchý, sledoval jsem a měl uhodnuto asi do 20 sekund :D Jeden z mých oblíbených (nemám na profilu)
prvý pokus som mala zatmenie mysle, ale druhý som dala :D