Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Myslel jsem si , že jsem na hlavolamy kabrňák, ale tento kalendář mě přesvědčil o tom , že jsem solidní mantinel. Prosím jakoukoliv hodnou duši o nějáké vodítka ke všem čtyřem dnům , jsem už po dvou hodinách bezradný :( ideaálně do zpráv :)
Děkuju všem, že jste lepší než já ! :D
Moc prosím o nápovědu do zpráv :)
Mohl by mně prosím někdo poslat nápovědu na včerejšek? Pořád na to nemůžu dojít a už měě to dovádí k šílenství. Díky
Dnešek mě vyloženě potěšil! Uhodnuto během pár minut a moc oceňuju, že občas znemožníte vyhledání seriálu zadání klíčového slova.... :-)
Ahoj. Tak dneska to byla pro mě zabíračka, ale mám to. :-D
První tři dny uhodnuty bez větších potíží, ale dneska to teda bylo napínavý.. až jsem se děsila že budu muset poprvé za svoji historii s kalendáři na SZ škemrat o nápovědu ;)
Ale docvaklo mi to, díkybohu. Hezky vymyšleno a ztvárněno :)
někdo nápověda prosím? :)
Tak už :D
Dnešek ani včerejšek netuším. To mám za to, že první dvě hádanky mi šly jako po másle. Prosím nakopněte mě někdo :-)
Téda, já se každým dnem zlepšuji! Dneska na 1. pokus, i když to byl opět seriál, o kterém jsem nikdy neslyšela.
Geniální :D Ale dalo zabrat ;)