Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
Blbost. Letos jen napovídač napovídá až od 5 písmen. Hlavně kvůli výkonu.
Hmm, tak mám asi nějakou výjimku potvrzující pravidlo. :)
Po otevření jsem se mírně vyděsila, ale uff nakonec to bylo jednoduché. Asi jsem přece jen už lehce vycvičená z posledních dvou let. :D
Stejně jako v minulých letech mi to prostě nedalo a musela jsem kliknout i na ta další okýnka. :D
Prišiel som, videl som, uhádol som :)
Teším sa na tie ťažšie, pri ktorých budem zúfalo googliť a ďakujem autorom za ďalší skvelý ročník.
Jupí, těšila jsem se. :)
Jinak dnes to bylo v pohodě, ale zblbnul mě ten našeptávač, který mi to nenašeptal, a když se tady člověk ani nemůže ujistit, že ten myšlený seriál skutečně existuje, značně to komplikuje situaci. :D
reallyreallychildish napsal(a):
Jupí, těšila jsem se. :)
Jinak dnes to bylo v pohodě, ale zblbnul mě ten našeptávač, který mi to nenašeptal, a když se tady člověk ani nemůže ujistit, že ten myšlený seriál skutečně existuje, značně to komplikuje situaci. :D
Já ten seriál najdu normálně. Ale asi je to proto, že už mám vyluštěno, co? Zapomněla jsem to zkusit před tím. Vždy tam byla nějaká vtipná hláška :(
Tak už jsem na to taky přišla, ale musím se přiznat, že mi trvalo se v tom zorientovat :)
Tak mám, ani neviem ako, ale dala som to :D
tak na první pohled už sem chtěl nadávat, že je teprve prvního a je to těžký jako prase... ale najednou mi to nějak došlo, ani nevim jak ;)
Vxxx napsal(a):
Já ten seriál najdu normálně. Ale asi je to proto, že už mám vyluštěno, co? Zapomněla jsem to zkusit před tím. Vždy tam byla nějaká vtipná hláška :(
Odhlášení by ti mělo tenhle problém vyřešit.