Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nevím si rady :-( Je řešení v AJ nebo ČJ? Děkuji za odpověď
Prosím, můžete mi do zpráv poradit k hádánce z 3.12? Z dneska už to mam vyřešeny ale stále mě nic nenapadá k včerejšku. Moc díky.
Ještě tu nějakou dobu budu, pokud potřebujete pomoc. Pište o jakou hádanku se jedná.
Kdo chce nápovědu ať se ozve, nějakou dobu tu ještě budu.
Všechny ostatní hádanky jsem zvládla téměř bez problémů, ale dnešek? Opravdu si nevím rady, může mi někdo poradit do zpráv prosím?
Nemohl by mi prosím někdo dát nápovědu k 2 a 3? Něco dělám špatně, protože klasický postup mi nějak nefunguje :)
No musím říct, že dneska na to čumim hned od půlnoci a nic. Fajn tak jsem si řekla, jdu se na to vyspat, ráno opět nic a ani ted. Dneska fakt výmaz :(( prosím někdo malilinkatou nápovědu? Děkuji
Edit: po více jak hodině a dvou nápovědách jsem zjistila, že jsem fakt tupá... šla jsem na to dobře, ale i tak jsem tam sekala chyby. Klobouk dolů, zapotila jsem se dost...
Dobře, spolknu svoji hrdost a poprosím o nápovědu k dnešní hádance. Předem děkuji.
Ahoj, mohu požádat o nápovědu k číslu 2? Ostatní jsem vyluštila v pohodě, ale ta dvojka je zlo :D Díky