Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak dneska to šlo stylem "mrknu a vidim", skvěle vymyšlené :D
tak tohle jsem mela bez premysleni :D .. jen bohuzel to neni napoprve :( .. kdyz jsem to tam psala, tak mi ten spravny hned nenaskocil, tak treba priste
ale rikam si, ze obcas by mohla byt nejaka extra hadanka pro netrpelive :-D
Dekuju tvůrcům, ze mne v den mého svátku netrapili a hádanku udělali takovou easy, mužů se prospat :)Včera mne ta hádanka potrapila, hlavně to ale bylo tím, ze tu všichni psali, jak je jednoducha!To jsou pak stresy, když je u mne tma ...To hecování je super! Diky všem! Máme tu super hecovací prostředí :)
Tak dneska opravdu pohoda, snad to takhle půjde dál. Akorát si budu muset oprášit slovíčka.
Tak a mám to tiež. :) Síce každý píše že to bolo ľahké, ja som vedela, čo je tam v neporiadku, len som nevedela že ako to aplikovať, ale po asi 2 pokusoch som na to prišla. Len mi to takých 5 min trvalo.
Dneska víkendové odlehčení po páteční hádance.. :) Jen trocha čísel, loni za celou dobu bylo v diskuzi 6500 příspěvků, kam to povede dál, když na začátku pátého dne je tam téměr tisícovka? :D
Juhu..dneska si připadám chytrá, jak jsem to vyluštila rychle :D :)
Poprosila bych o maličkou nápovědu.
Tak 5. okénko jsem dala (fakt nekecám) během vteřiny. Juchů, zatím vše a děkuji moc za trknutí, kopnutí, nasměrování u dvou okének.
Opět velmi lehké :)