Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak dneska opravdu kuknu a vidím, pekne vymysleno. Děkuju
Dneska asi za půl vteřiny :) Konečně si nepřipadám jak blbec :) Kdyby si někdo nevěděl rady, klidně poradim do zpráv :)
Jupí, zase mám pocit, že jsem bystrá :) Kdyby někdo potřeboval poradit, směle se ozývejte, na tohle snad dokážu navést :)
Anastazie napsal(a):
Dneska asi za půl vteřiny :) Konečně si nepřipadám jak blbec :) Kdyby si někdo nevěděl rady, klidně poradim do zpráv :)
nechci vůbec nikoho urazit, ale tohle snad musí dát každý, ne? :-O :D
dneska pohodička :D
Mně tedy nějakou dobu trvalo, než jsem to tam zadala, protože mi to přišlo tak očividné, že jsem v tom hledala nějaké záludnosti.
Trapil jsem se, serial neznam, ale ze jsem az taký dekl :-( ze me to zabralo 20 minut :-) (odkaz na tu jednoznacnost obrazku ) (ozubena kola a klice me daly zabrat brutus a DIKY AUTORUM a byly coooll ) ale tohhle me dostalo ze me to hned netrklo, musim zacit brat neco na zvyseni mozkove aktivity :-D
Vxxx napsal(a):
Nevím ale mě to nějak nemyslí.
Paráda dneska hned napoprvý, ale ten seriál vůbec neznám
Vxxx napsal(a):
Nemyslim si. Občas člověk hledá složitosti tam, kde nejsou... Něco jako když hledáš brejle co máš na hlavě :D