Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Velmi lechke, přijdu a vidím. Hned na poprvé :-) směry už jsme tu měli :3
Konečně na poprvé! I když na první pohled už jsem šla překládat uplné pitomosti (a to žiji v anglicky mluvící zemi už nějakou chvíli haha), a pak si říkám, to je nějaká blbost tady!
Tak rano som si dal skor budik do prace aby som mal klud na riesenie, otvorim okienko a sup ho tam, hned ma osvietilo. Co mam teraz robit? ☺
tak sice jsem nad tím dumala hezkou chvíli, v myšlenkách, přece to nemůže být tak jednoduché.................a ono bylo, díky moc
Sice až na potřetí, ale bez nápovědy. Teď se biju do hlavy, proč jsem tam nezadala to první a správné hned napoprvé, když je to velmi jednoduché a logické. Moje chyba. Moje skóre je zatím 4:1.
ja se s toho picnu .. ja zase hledam v tom zlozity veci.. a ono to je tohle ?.. ty v...me .je.ne
Tak dneska hned na prvni pohled a je to tam :)
Dneska uuuuplne lahucke,....logika nepusti..... na prve zadanie spravne.....
teda dneska mám sebevědomí úplně zašlapané do zeme:( hlavně když čtu jak to tady zvládáte... a já nic:((malinká nápověda??
Dvě minutky a pohoda jahoda. Můžu jít s klidným svědomím do práce. :D