Diskuzní fórum

Co to tu je?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
3. 12. 2015 / 22:42:16 (před 9 roky)
off
D.zob napsal(a):

To je nějaký fanklub seriálů? Přihlásil jsem se jen proto, že jsem chtěl něco vidět, ne abych o tom diskutoval. Proč to nemáte jasně uvedené na úvodní stránce?[b][/b]

Tady se dají přehrávat seriály pouze o víkendu, tak musíš ještě den počkat.

Hold the Door!
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
3. 12. 2015 / 22:47:31 (před 9 roky)
off
D.zob napsal(a):

To je nějaký fanklub seriálů? Přihlásil jsem se jen proto, že jsem chtěl něco vidět, ne abych o tom diskutoval. Proč to nemáte jasně uvedené na úvodní stránce?[b][/b]

Jasně, že tady seriály sledovat lze. O víkendu, jak říkal kolega, ale to se ti odemkne až budeš mít cool level 20, budeš tu zaregistrován po tisíc dní a obětuješ plyšového medvídka.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
3. 12. 2015 / 23:25:45 (před 9 roky)
off
D.zob napsal(a):

Přesně k tomu účelu má každá stránka FAQ. Kdybys nebyl zdechlý a podíval se, kde máš, dozvěděl by ses všechno včas.

Marťa
Uživatel od první verze | Cool level: 22 | Chandler Bing
4. 12. 2015 / 00:41:47 (před 9 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Jasně, že tady seriály sledovat lze. O víkendu, jak říkal kolega, ale to se ti odemkne až budeš mít cool level 20, budeš tu zaregistrován po tisíc dní a obětuješ plyšového medvídka.

Aha, tak proto mi tu nejde nic přehrávat :D Už jsem se začínala bát, že jsem snad obětovala špatní zvířátko a přitom za to může jen fakt, že ještě nemám ten level 20 :-(

Nemusíte souhlasit s mými názory, ale ani je neodsuzujte. Taky vám do hlavy necpu Velkou královnu pandu.
Drunk_Queen
4. 12. 2015 / 07:23:42 (před 9 roky)
off
Marťa napsal(a):

Aha, tak proto mi tu nejde nic přehrávat :D Už jsem se začínala bát, že jsem snad obětovala špatní zvířátko a přitom za to může jen fakt, že ještě nemám ten level 20 :-(

Taky mě to kdysi zmátlo... Ale tak tu 20 do zítra dáš, ne? :D

Drunk_Queen
4. 12. 2015 / 07:26:19 (před 9 roky)
off
D.zob napsal(a):

Až začneš sledovat věci na čsfd, tak mi dej vědět :)

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
4. 12. 2015 / 08:47:40 (před 9 roky)
off
D.zob napsal(a):

To je nějaký fanklub seriálů? Přihlásil jsem se jen proto, že jsem chtěl něco vidět, ne abych o tom diskutoval. Proč to nemáte jasně uvedené na úvodní stránce?

A máme tam snad uvedeno, že to jde?

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
4. 12. 2015 / 12:08:16 (před 9 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Těch podmínek, které člověk musí splnit, aby tu mohl sledovat seriály, je docela dost ale zase je nutné říct, že se to vyplatí. Já tu o minulém víkendu zkoukl šestou řadu Game of Thrones, která se v USA bude vysílat až příští rok, a jelo to v pohodě. I když ta brutální smrt Aryi v sedmé epizodě mě docela zamrzela, to si mohli odpustit.

Hold the Door!
Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
5. 12. 2015 / 22:44:41 (před 9 roky)
off
Locke napsal(a):

Těch podmínek, které člověk musí splnit, aby tu mohl sledovat seriály, je docela dost ale zase je nutné říct, že se to vyplatí. Já tu o minulém víkendu zkoukl šestou řadu Game of Thrones, která se v USA bude vysílat až příští rok, a jelo to v pohodě. I když ta brutální smrt Aryi v sedmé epizodě mě docela zamrzela, to si mohli odpustit.

Ups !!!SPOILER ALERT!!!!, nechápem ako si mohol vynechať oživenie Joffreyho ako cliffhanger pre siedmu sériu...shame on you.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
6. 12. 2015 / 00:10:42 (před 9 roky)
off

Týjojo, vy jste ale pěkně krutý kruťáci ;D