Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
D.zob napsal(a):
To je nějaký fanklub seriálů? Přihlásil jsem se jen proto, že jsem chtěl něco vidět, ne abych o tom diskutoval. Proč to nemáte jasně uvedené na úvodní stránce?[b][/b]
Tady se dají přehrávat seriály pouze o víkendu, tak musíš ještě den počkat.
D.zob napsal(a):
To je nějaký fanklub seriálů? Přihlásil jsem se jen proto, že jsem chtěl něco vidět, ne abych o tom diskutoval. Proč to nemáte jasně uvedené na úvodní stránce?[b][/b]
Jasně, že tady seriály sledovat lze. O víkendu, jak říkal kolega, ale to se ti odemkne až budeš mít cool level 20, budeš tu zaregistrován po tisíc dní a obětuješ plyšového medvídka.
D.zob napsal(a):
Přesně k tomu účelu má každá stránka FAQ. Kdybys nebyl zdechlý a podíval se, kde máš, dozvěděl by ses všechno včas.
Drunk_Queen napsal(a):
Jasně, že tady seriály sledovat lze. O víkendu, jak říkal kolega, ale to se ti odemkne až budeš mít cool level 20, budeš tu zaregistrován po tisíc dní a obětuješ plyšového medvídka.
Aha, tak proto mi tu nejde nic přehrávat :D Už jsem se začínala bát, že jsem snad obětovala špatní zvířátko a přitom za to může jen fakt, že ještě nemám ten level 20 :-(
Marťa napsal(a):
Aha, tak proto mi tu nejde nic přehrávat :D Už jsem se začínala bát, že jsem snad obětovala špatní zvířátko a přitom za to může jen fakt, že ještě nemám ten level 20 :-(
Taky mě to kdysi zmátlo... Ale tak tu 20 do zítra dáš, ne? :D
D.zob napsal(a):
Až začneš sledovat věci na čsfd, tak mi dej vědět :)
D.zob napsal(a):
To je nějaký fanklub seriálů? Přihlásil jsem se jen proto, že jsem chtěl něco vidět, ne abych o tom diskutoval. Proč to nemáte jasně uvedené na úvodní stránce?
A máme tam snad uvedeno, že to jde?
Drunk_Queen napsal(a):
Těch podmínek, které člověk musí splnit, aby tu mohl sledovat seriály, je docela dost ale zase je nutné říct, že se to vyplatí. Já tu o minulém víkendu zkoukl šestou řadu Game of Thrones, která se v USA bude vysílat až příští rok, a jelo to v pohodě. I když ta brutální smrt Aryi v sedmé epizodě mě docela zamrzela, to si mohli odpustit.
Locke napsal(a):
Těch podmínek, které člověk musí splnit, aby tu mohl sledovat seriály, je docela dost ale zase je nutné říct, že se to vyplatí. Já tu o minulém víkendu zkoukl šestou řadu Game of Thrones, která se v USA bude vysílat až příští rok, a jelo to v pohodě. I když ta brutální smrt Aryi v sedmé epizodě mě docela zamrzela, to si mohli odpustit.
Ups !!!SPOILER ALERT!!!!, nechápem ako si mohol vynechať oživenie Joffreyho ako cliffhanger pre siedmu sériu...shame on you.